Adóm 1%-át melyik állatvédő szervezetnek ajánljam fel?
A lelencnek meg egy másik állítvédő szervezetnek van olyan kezdeményezése,amire fel lehet szintén ajánlani.
Ez abból áll,hogy az Illatos óti gyepmesteri telkepen ivartalanítaják a kutyákat,pl.ami vemhesen kerül be,de amennyit tudnak egyébként,ez azért fontos,mert onnan sajnos bárki vihet ki kutyát,és nagyon sokszor kerül be onnan kivitt kutya kölyke,tehát ezzel a felajánlással megmentesz más kutyákat is,akik a bekerülők miatt akár az illatosn vagy akár máshol el lennének altatva,illetve egy ivartalanított kutya nem szül,ethát nincs leszrámazottja,minek a kölykei továbbb szaporodnak stb stb..
ez nagyon fontos,a megelőzés.
itt olvashatsz erről:
Én inkább valami fajtamentőt támogatnék, tavaly én pl. az adóm 1%-át a német juhászkutya fajtamentés alapítványnak adtam, szerintem idén is így lesz.
Itt a linkjük: [link]
Nagyon lelkesen, odaadóan foglalkoznak a kutyusaikkal, az egyik gondozót ismerem is, ő is mesélte, hogy rengeteg mindenre lenne még szükségük, ezért is lenne fontos az adók 1%-a, mert sok kicsi sokra megy :)
De még itt van a border collie is, a barátom nekik adta: [link]
Első: a másik egyesület a TordasZoo, velük csinálták most ezt az illatosi ivartalanítást.
Egyébként mi a Lelencnek adtuk, mert tőlük fogadtuk örökbe a kutyánkat. A TordasZoo is jó választás lehet, nagyon megérdemelnék, rengeteg kutyát mentenek, csak nem olyan ismertek...
Múltkor énis sétáltattam ott kutyát és nagyszerű menhely. Nem csak kutyát meg cicát hanem más állatokat is befogadnak: lovat, szamarat, malacot, madarat, nyuszit, sünit, őzt, orrmányos medvét, teknőst, szarvast, rókát...
meg még egy csomó mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!