Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik állatvédő szervezetnek...

Melyik állatvédő szervezetnek adtad/adod az 1 %-od? És miért pont annak?

Figyelt kérdés
Természetesen olyanoktól nem várok választ, akik nem állatvédőknek adták, az érdekelne, akik ilyen szervezeteknek adták, azok kiknek? :) Mivel névtelen a fórum, remélem nem vagyok indiszkrét, de nagyon érdekel. :)
2010. ápr. 16. 13:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én ide szoktam!:)

[link]

Azért mert ebben a városban lakom,a lehető legjobb körülményeket próbálják biztosítani az állatoknak és van állatrendörségünk is!:)

2010. ápr. 16. 13:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én tavalyelőtt a Rex kutyaotthonnak, előtte az Állatkertnek, idén pedig a Rákos gyerekeknek. Nem tudom miért... egyszerűen beugrottak ezek az alapítványok, nem ismerek ott senkit, és nem kapacitált rá senki.
2010. ápr. 16. 13:46
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos még nincs 1%-om, mert nem dolgozom. De szerintem majd a Mudimentőknek adom, mert mudim van.
2010. ápr. 16. 13:50
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

A váci kutyamenhelynek adtam, mert innen fogadtam örökbe tavaly egy kis gézengúzt. :) Nagyon jól bánnak az állatokkat, a gondozók nagyon kedves, önzetlen emberek.

Plusz az is fontos volt, hogy az az orvos jár hozzájuk (többek között) aki 14 éves kutyusomat kezelte és csodálatos utolsó évet adott Neki, bármilyen súlyos beteg is volt.

2010. ápr. 16. 14:03
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Tatabányai Tappancs Állatmenhelynek adtam.Azért, mert nagyon jól bánnak az állatokkal, mindent megtesznek értük, lelkiismeretessek,ha szükséges kezeltetik őket, ivartalanítják stb.
2010. ápr. 16. 14:08
 6/15 anonim ***** válasza:
69%

www.lelenc.hu

Ez az illatos úti menhely. Én mindig állatotthonnak adom. Minden ember a rákos gyermekeknek, gyerekétkeztetés stb-nek adja, hát hadd legyen ezek a szerencsétlenek néhány szép napjuk. Hátha valamelyik kis szerencsétlent megmentem.

2010. ápr. 16. 14:09
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindig annak amelyiknek az adószáma a kezem ügyébe kerül, épp akkor.

Mindig állatmenhelynek adom, mégpedig azért, mert ők kapnak a legkevesebbet, nagyon rá vannak szorulva, és az állatoknak én egy életre lekötelezettje vagyok. Hogy miért, külön történet.

Nálam bármelyik számításba jöhet, akiről lehet tudni, hogy a kapott pénzt okosan és jól osztja be, illetve nem tudok az ellenkezőjéről.

Ezen túl gyerekeim előtt is jó példával kívánok elöl járni.

Fontos, hogy az állatokról, amennyire lehetőségünk csak engedi, gondoskodjunk. hogy kinek a segítségével, az számomra teljesen mindegy.

2010. ápr. 16. 14:10
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindig az idős és sérült állatoknak adom, idén már önállóan is gyűjthettek adó 1%-ot.

[link]

Az öreg kutyák a gyengéim, első sorban őket akarom segíteni, mind anyagilag, mind azzal, hogy közülük fogadok be.

2010. ápr. 16. 14:11
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány. Tőlük fogadtuk örökbe a kutyusunkat. Budapestről mentünk érte Füzesabonyba. :)
2010. ápr. 16. 14:17
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
A NOÉ-nak adtam,mert 6 éve onnan fogadtam örökbe a kutyusomat,aki azóta is a család kedvence.Minden évben nekik adom.
2010. ápr. 16. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!