Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik állatvédő szervezetnek...

Melyik állatvédő szervezetnek adtad/adod az 1 %-od? És miért pont annak?

Figyelt kérdés
Természetesen olyanoktól nem várok választ, akik nem állatvédőknek adták, az érdekelne, akik ilyen szervezeteknek adták, azok kiknek? :) Mivel névtelen a fórum, remélem nem vagyok indiszkrét, de nagyon érdekel. :)
2010. ápr. 16. 13:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%
A helyi sportkörnek szoktuk többen odaadni, idén a parlagfű ellenes alapítványnak( nem tudom a pontos nevet)
2010. ápr. 16. 14:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nekik adtam: [link]

Mert ők vannak lakhelyemhez legközelebb, és pár barátom is ott dolgozik, így tudom, hogy nincsenek túl jó anyagi helyzetben, többnyire teltház van.

2010. ápr. 16. 14:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Noé. Nekünk is onnét van cicánk és kutyánk.
2010. ápr. 16. 21:05
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :) Akkor én is elmondom. :D Én egy kisvárosi menhelynek adtam, a Derecskei Állatbarátok Közhasznú Egyesületének. Nagyon sok kutya van náluk és mivel nem egy széles körben ismert egyesület, ebből következően kevés adomány érkezik hozzájuk, ezért választottam őket. Meg azért az is benne volt, hogy a nagymamám abban a kisvárosban lakik. :)

Köszi még egyszer, hogy megosztottátok, biztos vagyok benne, hogy mindegyik egyesület nagy hasznát fogja venni a felajánlásainknak. De akik legnagyobbat profitálnak belőle, azok a kutyusok, cicusok és egyéb megmentett állatok lesznek.

2010. ápr. 17. 10:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem szó szerint állatvédők, de végülis köze van az állatokhoz meg a beteg emberekhez is: Kutyával az Emberért Alapítvány
2010. máj. 5. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!