Ennek a riportnak a hatására ugye rájönnek az emberek, hogy jobb ha nem hoznak le felesleges almot? Mert azok a kölykök könnyen ilyen helyen végezhetik. :
DE TUDJÁTOK H MI AZ AMI MÉG FELHÁBORÍT ????? HOGY A TV-BEN AZ ILYEN EMBERFAJZATOT TENYÉSZTŐNEK NEVEZIK(2:21-nél). MEGINT CSAK A TENYÉSZTŐKET MINŐSÍTIK LE EZZEL A RIPORTTAL...
Bocs a aps-ért de nagyon feldühített :@
a Mo.-i állattartási kulturát elnézve sajnos több ilyen radikális állatvédő kéne!
tegnap 11:46-es!
az utánnad íróval teljesen egyetértek.
Erre példa, hogy az egyik ismerősömnek van 2 beagle szukája (anya,lánya) és az idősebbet még 8 évesen is ellették (de akkor elpusztultak a kiskutyák)
Valamelyik kölyke egy kan mellé került társnak, így tavaly ősszel született meg a 4. alma egymás után...
Pedig ha annak idején nem született volna meg az ismerősöm beagleje, vagy nem szült volna minden évben, vagy annak a lánya, akkor az a szerencsétlen szuka sem szülne már 4-szer egymás után...pedig ők is csak hobbitenyésztők a te szemedben.
Arról nem is beszélve, hogyan él az a 2 beagle....
Egyébként az én beaglemnek ő a nagyanyja, az idős beagle szuka, akinek ugye a másik lánya az enyémnek az anyja.
Mert persze annak is születtek kölykei...
Tőlem már nem fog ez a vonal szaporodni, pedig egyidőben úgy szerettem volna mert imádom a fajtát, de rájöttem, hogy pont mert imádom a fajtát nem szabad csinálni.
És én sem szerettem volna, hogy az utódai majd olyan helyre kerüljenek ahol folyamatosan elletnék, rosszul tartanák őket!
Egyébként a nagymama beaglenek 2 leszármazottjáról is tudok, hogy beteg. Az egyik epilepsziás a másik beagle paines....
Arról nem is beszélve, hogy őt 2 különböző kannal is fedeztették, és egyidőben az egyik kan a környéken sok szukát fedezett (pl. ő az én kutyám apja is), igy egy idő múlva tutira beltenyésztett kiskutyák lesznek majd....
Sajnos a beagle is népszerű fajta, vannak helyek ahol elég durván szaporitják őket :(
De ez németjuhászos szaporító is csak csepp a tengerben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!