Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ennek a riportnak a hatására...

Ennek a riportnak a hatására ugye rájönnek az emberek, hogy jobb ha nem hoznak le felesleges almot? Mert azok a kölykök könnyen ilyen helyen végezhetik. :

Figyelt kérdés

én elsírtam magam, szörnyű, úgy megvertem volna azt az embert!!!

[link]

2010. máj. 21. 00:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

DE TUDJÁTOK H MI AZ AMI MÉG FELHÁBORÍT ????? HOGY A TV-BEN AZ ILYEN EMBERFAJZATOT TENYÉSZTŐNEK NEVEZIK(2:21-nél). MEGINT CSAK A TENYÉSZTŐKET MINŐSÍTIK LE EZZEL A RIPORTTAL...

Bocs a aps-ért de nagyon feldühített :@

2010. máj. 21. 15:14
 12/13 anonim ***** válasza:
A második videoban mekkorát kamuzik ez a sintéres fickó... hihetetlen, ez még a saját anyját is letagadná.
2010. máj. 21. 20:10
 13/13 A kérdező kommentje:

a Mo.-i állattartási kulturát elnézve sajnos több ilyen radikális állatvédő kéne!

tegnap 11:46-es!

az utánnad íróval teljesen egyetértek.

Erre példa, hogy az egyik ismerősömnek van 2 beagle szukája (anya,lánya) és az idősebbet még 8 évesen is ellették (de akkor elpusztultak a kiskutyák)

Valamelyik kölyke egy kan mellé került társnak, így tavaly ősszel született meg a 4. alma egymás után...

Pedig ha annak idején nem született volna meg az ismerősöm beagleje, vagy nem szült volna minden évben, vagy annak a lánya, akkor az a szerencsétlen szuka sem szülne már 4-szer egymás után...pedig ők is csak hobbitenyésztők a te szemedben.

Arról nem is beszélve, hogyan él az a 2 beagle....

Egyébként az én beaglemnek ő a nagyanyja, az idős beagle szuka, akinek ugye a másik lánya az enyémnek az anyja.

Mert persze annak is születtek kölykei...

Tőlem már nem fog ez a vonal szaporodni, pedig egyidőben úgy szerettem volna mert imádom a fajtát, de rájöttem, hogy pont mert imádom a fajtát nem szabad csinálni.

És én sem szerettem volna, hogy az utódai majd olyan helyre kerüljenek ahol folyamatosan elletnék, rosszul tartanák őket!

Egyébként a nagymama beaglenek 2 leszármazottjáról is tudok, hogy beteg. Az egyik epilepsziás a másik beagle paines....

Arról nem is beszélve, hogy őt 2 különböző kannal is fedeztették, és egyidőben az egyik kan a környéken sok szukát fedezett (pl. ő az én kutyám apja is), igy egy idő múlva tutira beltenyésztett kiskutyák lesznek majd....

Sajnos a beagle is népszerű fajta, vannak helyek ahol elég durván szaporitják őket :(

De ez németjuhászos szaporító is csak csepp a tengerben...

2010. máj. 22. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!