Mit kéne még tennem?
Figyelt kérdés
3 kutyáról van szó.(mind a három kan)
De nem az enyémek.(albérletben lakom)
Ma annyira egymásnak estek, hogy az egyik kutyának folyt a szájából a vér.
A tulaj nem volt itthon(nem itt lakik)csak a fia van itthon a barátnőjével.Szóltam neki mi van a kutyával, de csak megvonta a vállát..
Sajna tudom hogy a tulaj se fog semmit sem csinálni.Volt/van még itt más gond is.
(Tettem fel már ezzel kapcsolatban kérdéseket.)
Én meg itt nézzem hogy ölik egymást?
Sajnálom a kutyákat, mert "csak"vannak.
Foglalkozni mi foglalkozunk velük, még nevet is mi adtunk nekik.
Az ő "foglalkozásuk"ki merül annyiban, hogy adnask nekik enni, inni.
Mitévő legyek?
Ha feljelentem, mehetek innen....de nincs más lehetőség(még másik albérlet se, egyenlőre)Meg mással nincs is probléma.
2010. máj. 20. 21:05
1/1 anonim 

válasza:

Fúúúú... Belegondoltam a te helyzetedbe ,és kirázott a hideg mivel én nagyon imádom az állatokat! Talán probáld meg azt hogy a tulajjal beszéld meg (vagy ha nem lehet vele beszélni,akkor KÖZÖLD) hogy mi lenne akkor ha a kutyákat szétválasztanátok egymástól,pl:különkeritenétek feltéve ha kertben vannak,viszont ha lakásban vannak akkor roszabb a hejzet :( . Ha ennyire nem érdekli a saját kutyája akkor talán az lene a legjobb a kutyáknak ha jobb helyre kerülnének,jobb gazdákat keresnétek nekik (nem rád gondolok,hogy te vagy rosz gazda mivel nem a te tulajdonod egyik sem). Vagy még az a lehetöség van ,hogy neveld meg a kutyákat,probáld meg fegyelmezni öket! Viszont ez rajtad mullik hogy van-e idöd más kutyáira ami nem a te dolgod lenne. Mindenesetre SOK SIKERT NEKED!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!