Mit kéne tennem hogy ne legyen ilyen?
Van egy kisebb termetű kutyám,jólnevelt kutya engedelmes,de ha másik kutyát lát szinte megőrül lakik a környéken egy labrador akit mindig póráz nélkül sétáltatnak és egyfolytában morog rám és a kutyámra,amire az én kutyám visszamorog és félek hogy jobban összekapnak mert ez a labrador ismert bunyós kutya már sokszor balhézott más kutyákkal a gazdája azzal dicsekszik hogy néhol maradandó sérülései vannak de pórázra nem akarja fogni. Nem tartom jó ötletnek hogy ölbe kapva menjek vele mert akkor még komolyabb lesz a helyzet,de a kisebb termetű kutyákkal jól elvan vannak pajtásai akiket kölyök kora óta ismer ,vagy például a múltkor is simán megadta magát egy nála kisebb kutyának. Nem tudom lehet-e köze hozzá de nem rég megtámadta a kutyám egy kuvasz( nem kivételesen nem a kisebb kezdte háttal álltunk neki) . a háta és fara lett sebes.
Lehet ennek köze hozzá?Más azt mondta hogy biztos fenyegetve érzi magát a nagyobb kutyáktól és azért morog ,nem tudom mennyire igaz.
Várom válaszotok,egy gazdi
Köszönöm a válaszaitokat!
az utóbbi pár napban körül néztem merre van kutyaiskola a környékünkön,sajnos most nem állok túl jól anyagiak szempontjából de amint megengedhetem magunknak megpróbáljuk a kutyaiskolát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!