Rossz döntés volt szerintetek hogy a puli kutyámnak levágtuk a bundát?
Figyelt kérdés
szegény olyan csunya volt és csimbókos meg stb hogy ma levágtuk.
a szeménél természetesen nem.
én ugy tudom h kell őket nyirni.
2010. máj. 20. 20:15
11/18 anonim válasza:
Biztos értékeli a kutyus, hogy foglalkoztok vele és megszabadítottátok az átok nagy bundájától így nyár közeledtével ;)
12/18 anonim válasza:
Hmmm... Szerintem azt a nagy tömör bundát nem nagyon lehet ápolni. Le kell nyírni és alatta ott a szép fehér bundi:D
Esetleg nyírás után lehetne megfürdetni, de nagy rasztákkal nem lehet mit kezdeni.
13/18 anonim válasza:
6 pulim van otthon. Mindig lenyírom őket, mert egyszer az egyik mászott át egy kerítésen, a szőre beleakadt, és feltépte a bőrét szegénínek.
azóta mindig vágom őket
14/18 anonim válasza:
Utolsó előtti. Akkor pl a tenyésztő kutyáinak hogy lehet szép nagy, egészséges bundájuk? Igenis meghatározott ápolási módja van. Aki rövidszörű kutyát akar az vegyen eredetit! A puli hosszú szőrű! Ha úgy nem tetszik akkor nem ő kell neked... Ha lusta vagy ápolni akkor nem való neked. Vegyél monjuk pumit vagy nem tudom. Gondolj bele, valakinek sok komondorja van és gyönyörűen ápolja, miahhoz képest egy kis puli?
15/18 anonim válasza:
Kedves utolsó! Ha ennyire okos vagy akkor részletezd, hogy kell egy puli bundát ápolni! Ne engem fikázz!
köszönöm
16/18 anonim válasza:
És bocsánat mert nem vagyok tenyésztő, csak nem vágom hogy lehet azt a nagy bundát ápolni...
17/18 A kérdező kommentje:
légyszii ne veszkedjetek vagy ilyesmi :)
amugy nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!:)
2010. máj. 21. 14:00
18/18 anonim válasza:
Bocs nekem nem pulim van csak tudom, hogy a pulinak eredetileg nagy szőre van és a természet nem alkot olyat amit nem lehet "viselni". És látom a tenyésztők szép kutyáit, meg olvastam is róla valahol hogy tépkedni kell vagy mi de nem nekem kell tudni pontosan mert nekem nem olyan kutyám van, de ennyit azért tudhatok róla. Te kutyád, nézz utána, valahol le van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!