Rossz döntés volt szerintetek hogy a puli kutyámnak levágtuk a bundát?
Figyelt kérdés
szegény olyan csunya volt és csimbókos meg stb hogy ma levágtuk.
a szeménél természetesen nem.
én ugy tudom h kell őket nyirni.
2010. máj. 20. 20:15
1/18 anonim válasza:
Kell bizony! A csúnya szőrét leszokták nyírni a juhászok is, mikor birkanyírás van. A szeménél egyszer mi levágtuk neki a szőrt és begyulladt a szeme. :(
2/18 anonim válasza:
Tény, hogy a puli kutya magabiztosabb a bundában, stb.
De rövid szőrrel könnyebben mozog, és nem lesz neki megterhelő a futás,és nem lesz annyira melege.
Az én kutyám is puli, utálja ha megnyírjuk,és utána hetekig szomorú :( De muszáj sajnos,és 1-2 hét eltelvétel ő is jól érzi majd magát:)
3/18 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm:)
mi is ahogy váhtuk lefele a szőrt olyan szomorú szemekkel nézett rám :(
majdnem könnyeztem is:(
de utánna mikor végeztünk olyan vidáman szaladgált :P
2010. máj. 20. 20:24
4/18 anonim válasza:
Szerintem sem gond, ha lenyírod a szőrét. Én is hallottam már, hogy a juhászok is megnyírják a birkákkal együtt, bár én láttam már tv-ben, hogy a juhász a borderét is megnyírta :S
5/18 A kérdező kommentje:
mi az a border? O.o
2010. máj. 20. 20:41
6/18 anonim válasza:
Szerintem inkább gondozd a hosszú szőrét és akkor nem kell nyírni. Nem véletlenül alakult ki ilyen szőrrel.
7/18 anonim válasza:
Border Collie (ő is egy juhászkutya)
8/18 A kérdező kommentje:
jaah értem.
szép kutya :)
2010. máj. 20. 20:51
9/18 anonim válasza:
Én is jobban szeretem nyírva. De a szeménél hosszabbra kell hagyni.
10/18 A kérdező kommentje:
:)
igen azt tudom :)
2010. máj. 20. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!