Miért tűri a kutya, hogy bántsa a macska? Már véresre marja néha.
Figyelt kérdés
Magyar vizsla kutya, amit egy kis 2 kilós macska terrorizál már lassan.
Nem tudom hogyan szoktassam le a macskát, hogy ne bántsa, a kutya már szalad előle :(
Van hogy tiszta vér a pofija ez a nagy mamlasz meg csak tűr.
2017. júl. 4. 22:30
11/20 anonim válasza:
Sőt, el kell, hogy keserítselek, még a te "fajtatiszta" macskádnál okosabb, ügyesebb, szebb is van:))
12/20 anonim válasza:
#3:Te vagy a leg idiotább! :))
14/20 anonim válasza:
#12, #13 és egyben 14
Te most be vagy rúgva, vagy mi? Vagy csak trollkodni jöttél ide?
15/20 anonim válasza:
Szerintem a kutya sebeit fertötlenitsd le és a macskát ne engedd a kutyához. A kutya és a macska kint vannak vagy bent? Akkor a macskát tartsd bent a házba.
16/20 anonim válasza:
18-as adios 23 százalékos a kistesód vagy a gyereked használta a te profilodat? :D
17/20 anonim válasza:
HAHHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
18/20 anonim válasza:
s én nem vagyok 2 éves lehet hogy használom de azért nem vagyok 2 !!! 6 vagyok.
19/20 anonim válasza:
Najó, nem tudom mit szívsz, de én is kérek belőle!
20/20 anonim válasza:
reggel megiszol 3 üveges sört, délben 1,utana cigizel,mégegyszer, és éjjel méssz a buliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!