A kutyámat, macskáimat megfürdettem Neostomosan oldattal, kell valamennyit várni még rájuk rakom a nyakörvet illetve a bolha és kullancs elleni csepegtetős oldatot?
Èn a helyedben állatpatikát is váltanék... az èn lakóhelyem közelében van állatpatika meg tápos bolt is, néha be szoktam menni és hallgatom hogy milyen marhasàgokat beszélnek ott az eladók (bàcsik, nènik). Persze nem mondtam soha nekik hogy én értek egyet. Voltak már érdekes húzások... az egyik leg "viccesebb" az volt, amikor hippoalergén tápot kértem, a nő elkezdte mondani hogy ez milyen hiper szuper prémium táp (amugy egy rosszabb középkategóriás volt) és csak bárányhús van benne! Aha persze... kérdeztem hogy megnézhetem e az összetevőket. Ami: 21% csirke, 8% bárány... égett is a nő pofája.
Nagyon nehéz jó helyet találni, keress tovább.
Legközelebb utánaolvasok mindennek mielőtt ilyen szereket használok.. De hogy dolgozhatnak az emberek ilyen helyeken, amikor konkrétan nem értenek a munkájukhoz...
A kérdésre visszatérve most már a kutyára rárakhatom a nyakörvet?
És a macskákra a cseppet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!