Neostomosan, egy ampullához (5ml) kell 1 liter víz, vagy 1ml-hez kell 1 liter?
Működik úgy, hogy mondjuk egy héten 2x alaposan átspriccelem a kutyát, hogy mindenhol nedves legyen? Vízzel keverve mennyi ideig áll el, mennyi ideig hatásos a spricniben? Szóval ha én úgy használom, hogy vízzel keverem, majd beletöltöm a spriccelőbe, egy héten 2x átfújom vele a kutyát, és addig tárolom, míg el nem fogy, az jó? Nem kiegészítőként szeretném használni, hanem csak ezt, önmagában.
Működne?
Border collie, közepes hosszúságú szőre van. Úgy akartam spriccelni, hogy mindenhol olyan legyen, nem csak a felületére, hanem a szőre közé. De így meg ha tényleg alaposan átspriccelném, akkor valószínüleg az az 1 liter elmenne úgyis.
A másik amit néztem az a Sabunol spot on csepp, árban kb. ugyanúgy jönnék ki, mint a neostomosan, ez a csepp hatóanyagban ugyan az, mint az advantix. Akkor ez jobb választás lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!