Mennyire hatásos a neostomosan legyek ellen, és kb milyen árban van? Tárolható felbontás után?
Nehogy megfurdesd, ez a szer nagyon csunya gombas, ruhes megbetegedesekre valo, nem legyek ellen. Csak indokolt esetben adjak, mert ha jol tudom, eleg artalmas.
Kerdezd meg az allatorvosodat, de mi akkor kaptuk, amikor befogadtunk egy borbeteg macskat, es egyszer szabadott megfurdetni vele.
Legyek ellen van mas szer, a multkor volt egy kerdes, hogy a kutya fulet kopik a legyek, ott a valaszokban irta valaki, mit kell hasznalni, keresd vissza a kerdest.
1es!
Nem lesz semmi baja tőle! Én is meg szoktam fürdetni velük, sőt még neocidollal is a bolhák ellen...
Nekünk légy ellen sajnos nem volt hatásos, rengeteg van felénk, hála a közeli tsz-nek és a haszonállatot tartó szomszédoknak. De próbáld ki, kb. 400 Ft egy ampulla, nektek hátha beválik.
Viszont bolha és kullancs ellen nagyon jó.
Hűvös, sötét helyen tartsd a flakont, amiben feloldod a szert, sokáig eláll, nem lesz baja. :)
Nállunk úgy vált be, hogy megfürdettük neostomosannal és a beteg részt pedig bekentük ilyen szurkos olajos büdös szerrel az se kerül sokba (sebolaj a neve) az távol tartja csak mint mondtam büdös viszont segíti a fül gyógyulását és távol tartja a legyeket. Nekünk a sebolaj bevált, de előtte én megfürdetném viszont arra figyelj hogy sebbe nem szerencsés ha belekerül a neostomosan!!!!
A fürdetés ki is hagyható végülis mert akinek ajánlottuk ők se fürdették meg a kutyát és mégis bevált de azért szerintem nem árt viszont sebbe tényleg ne kerüljön olvassátok el a használati utasítást.
A sebolaj viszont jól fedje le a sebet és még a környékét is lekenheted hogy ne férjen hozzá semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!