Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mindig utánunk jön a kutyánk,...

Mindig utánunk jön a kutyánk, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy Keverék kutyusunk (leginkább hosszúszőrű németjuhász), októberben 5 éves lesz! Pár hónapja (kertes házban lakunk) azt csinálja, ha gyalog vagy kocsival megyünk valahova, suli, munka, vagy bárhova, kimészik a kerítésen és eljön utánunk, mi persze fordulhatunk vissza és "kergethetjük" haza! Sajnos sokszor meg kellet már kötni emiatt! Hogyan lehetne erről leszoktani? Mivel lehetne megértetni vele hogy ez nem jó!?
2010. máj. 20. 16:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Meg kell tanítani neki a "maradsz" parancsot és alkalmazni.
2010. máj. 20. 16:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
csináljatok valami normális kerítést.
2010. máj. 20. 16:12
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Kötözd össze a lábait:D
2010. máj. 20. 16:14
 4/13 A kérdező kommentje:
Kössz az értelmes válaszokat! A kerírés normális, magasabb mint 2 méter, de neki nem számít!
2010. máj. 20. 16:16
 5/13 anonim ***** válasza:
49%

Én a maradszot halál komolyan mondtam.

Bár a mi kutyánknál az vetett igazán véget a szökésnek mikor egyszer apám rajtakapta és eltört egy deszkát a hátán. Soha többet nem ment ki, ha nyitva volt a kapu, akkor se.

2010. máj. 20. 16:21
 6/13 A kérdező kommentje:
nem is rád gondoltam!, a tiéd normális volt! És köszi már megnéztem a neten hogy ezt hogy érdemes tanítani! ÁÁÁ én nem tudnám megütni szegényt!!! :(( Tudom h rossz amit csinál, de velünk akar lenni ezért jön! csak sajna valamikor nem lehet! De köszi mégegyszer!!!!
2010. máj. 20. 16:24
 7/13 anonim ***** válasza:

csináld meg a kerítést !!!

Ha kiugrik rajta csináld úgy , h egy kicsit befelé dőljön a kerítés teteje.

2010. máj. 20. 18:49
 8/13 A kérdező kommentje:
Ez is jó lenne, de szeretném megtanítani, hogy ne csinálja ezt!
2010. máj. 20. 18:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Vissza kell hajtani a kerítést, és szöges drótót kell tenni a visszahajtásra ! Nálunk amióta így van , azóta nem megy el a kutyám , jah és ivartalaníttatam is !
2010. máj. 20. 19:04
 10/13 anonim ***** válasza:

Ne hallgass az elöző kommentelőkre! Úgy is meg lehet tanítani, hogy a lábára csukod az ajtót, de fájdalmat akarsz neki okozni? Egy jó érzésű ember se tudna szerintem...

Ha most költöztetek kertes házba, akkor vigyétek minnél többet sétálni, és igen. Ebben igaza volt az egyik kommentelőnek, az ivartalanítás sokat segít.

Hívjatok házhoz egy kutyakiképzőt, valószínüleg annyi a gond, hogy nem akar egyeüdl maradni ami túlzott ragaszkodásból vagy akár félelemből fakadhat

2010. máj. 20. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!