Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Németjuhász kutyánk 2,5 éves,...

Németjuhász kutyánk 2,5 éves, most kezdte el, hogy ha a kertünkből kiállunk az autóval utánunk szökik, ill sokszor ha csak a kapu előtt parkolunk le és elmegyünk, utánunk jön. Mit csináljunk? Tanácsok, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Így nagyon nehéz bárhová is elmennünk, a kutyára nézve veszélyes, könnyen elüthetik, mert mint az őrült fut utánunk. le fog erről szokni valahogyan? A kapura tettek fel egy magasítót is, de azon is, ill más alternatív helyen-heklyeken újra és újra utánunk szökik. Eddig soha nem csinálta, de már 2 hónapja nap mint nap probléma!
2011. ápr. 7. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Sétáltok vele rendszeresen? Azok a kutyák szokták ezt csinálni, akikkel nem sétálnak rendszeresen és ezért persze érdekli a "kinti" világ.
2011. ápr. 7. 14:38
 2/4 MissWhite ***** válasza:
Vagy még az is lehet hogy a szukákhoz/kanokhoz akar kiszökni nem tudom milyne nemű a kutyád de mivel 2,5 éves ivarérett lehet hogy emiatt akarna elkalandozni
2011. ápr. 7. 14:55
 3/4 MissWhite ***** válasza:
Szerintem ameddig kiálltok az autóval valaki vagy zárja be arra az időre vagy fogja meg-foglalkozzon vele
2011. ápr. 7. 14:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem az is lehetséges, hogy egyszerűen csak Veletek akar lenni. Őszintén megmondom, hogy fogalmam sincs mit lehet vele tenni.

Az ismerőseim német juhász-keveréke is ilyen volt. Megpróbáltak egy csomó mindent, de mivel sokat dolgoztak és megkötni nem akarták ezért elajándékozták másnak, aki egész nap ráért vele foglalkozni.

Sajna ott sem változott meg.. már 2 éve van náluk... de azért nagyon szeretik mert szép és hűséges kutya.

2011. ápr. 7. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!