Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyakiképzésből végképp nem...

Kutyakiképzésből végképp nem lehet megélni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Kicsi korom óta kutyákkal , ezen belül is kutyakiképzéssel akartam foglalkozni. Rá kellett döbbenjek , hogy ebből sajnos nem lehet megélni. Ezért próbáltam más pályát választani. Az óvónőn gondolkodtam , de úgy érzem nem tudnék semmilyen más munkában elhelyezkedni..Nekem a kutyák az életem.. Végképp nem lehet megélni a kutyakiképzésből esetleg tenyésztésből? Vagy ha nem kutya suliban tanítók hanem házhoz járok ki , esetleg máshol képzek ki kutyát akkor sem tudok majd megélni? A válaszokat előre is köszönöm!
2017. jún. 30. 16:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Tenyésztésből biztosan nem.

Kiképzésből, ha nagyon jó vagy, és kiépítesz egy kapcsolatrendszert, akkor igen.

2017. jún. 30. 16:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Külföldön sokkal könnyebb megélni ebből is.
2017. jún. 30. 17:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Kutyakiképzésből itthon is igen jól meg lehet élni. Persze nem a kutyasulis rendszerre gondolok, mert az sok hasznot nem hoz. De bérképzésből, külföldre személyvédő és őrkutyák képzéséből, szintén külföldre szolgálati kutyák képzéséből, kupeckedésből elég jól lehet élni. Persze az más kérdés, hogy az országban van kb. 10 ember, akiknek a tudásuk, tapasztalatuk, lehetőségük meg van erre, és akik ezeknek a mocskos, elég undorító és nem túl állatbarát oldalát is felvállalják.
2017. júl. 3. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!