Hogy mondjam el hogy van egy kutyám?
Nekem horcsogom lett így, de hajrá.
Hám helyett inkább nyakorv, jobb a gerincnek.
Tápot esetleg joserát ajánlok. :)
Ő és az almot hanyagold :)
Inkább pelust!
Mégegyszer sok sikert
Jo oltásait miből fizeted, a kajáját és ha esetleg beteg lesz? Ebbe is belegondoltál?
Egy kutyának azért komoly anyagi vonzata van, nem két fillér, és ha a szüleiddel fizettetnéd ki, az ritka nagy szemétség lenne töled.
Mellesleg menhelyi a kutyus, vagy 20 000 ft-os jofogás? :) mert alaphangon 120ezer egy tk-s csivava.
Kedves hozzászólók, nem tudom, mennyiért vette a kutyát, de a vételáron már úgysem lehet variálni. Viszont ahol lehetett két macska, ott egy macska méretű (vagy kisebb) kutyának is kell legyen hely. Ha el tudtak látni két macskát - az ő állatorvosi költségük cseppet sem olcsóbb, és szintén lehet mindenféle betegségük - akkor egy kistestű kutyát is el tudnak.
Ettől függetlenül nem tudjuk, hogy pl. a kérdező nővérének volt-e saját keresete és abból finanszírozta-e az állatok költségeit, avagy a szülők segítettek. Ha a kérdezőnek van valamilyen saját keresete, esetleg zsebpénze, akkor azt nyilván a kutyusra fordíthatja, ő tudja, hogy ez számára milyen lemondásokkal jár. Az egyéb költségek tekintetében - pl. ne adj isten betegség esetén nagyobb állatorvosi költség - nyilván az a döntő, hogy a szülők beleegyeznek-e a kutya megtartásába, mert ha igen, akkor ezzel hallgatólagosan elvállalják azt is, hogy ilyen esetekben anyagilag is támogatják a kérdezőt, ők is felelnek a kutyusért.
Most már, a megvétel után, nem sok értelme van a szaporítókkal jönni, mert az nem változtat a helyzeten. Hány szaporítóhoz lehet visszavinni a kölyköt? Vagy dobja talán az utcára?
Aki lepontozott, nagyon szeretném, ha válaszolna az utolsó kérdésemre: mit tegyen a kölyökkel, ha vissza nem viheti?
Egyébként köszönöm szépen, erre számítottam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!