Lehet venni üzletben is ugatásgátlò készüléket, vagy csak internetről lehet rendelni?
Figyelt kérdés
Nem bìzok a netes vásárlásokban, ha valaki tud Budapesten olyan üzletet, ahol kültèri ugatásgátlót lehet kapni, ìrja meg! Ha esetleg tudtok ajánlani olyan tìpust, ami jò, akkor azt is szìvesen fogadom.Előre is köszi.2017. jún. 26. 22:52
1/8 anonim válasza:
Belegondoltál abba, hogy ez mennyire kegyetlen "módszer"?
Inkább neveld!
3/8 anonim válasza:
Elkepzelted mar hogy teged nem hagynak beszelni? Mert remes! Probald ki utana vedd meg! Ragaszd le a szadat egy egesz napra! Nekem ez a velemenyem
4/8 anonim válasza:
Nekem ezekkel nem az a bajom, ahogy működnek, hanem az, hogy nem hiszem el, hogy korrektül vannak megcsinálva és mivel ultrahang, így nem is tudom ellenőrizni. Nem tudom, van-e olyan, ami mondjuk valami fénnyel is jelzi, ha hangot ad ki, de az biztos, hogy csak ilyet vennék és megnézném, mit művel.
5/8 anonim válasza:
Sokféle szerkezet van. A kérdező a boltban majd kiokosodik.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem az èn kutyám az ugatòs, hanem a szomszèdè, ők nem nevelik! Nekem már meghaltak a kutyusaim, akik szèp hosszù èletet èltek szeretetben, ès nem voltak ugatòsak.Kertes házban èlünk, de estère mindig a lakásban aludtak! De ezek a lakòk fittyet hánynak arra, hogy más tud-e pihenni.
2017. jún. 27. 17:46
7/8 anonim válasza:
Ami működne, használna a szomszéd kutyára, na, olyant nem találnál. Árulnak, de semmit nem ér.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok mindjárt a jegyzőhöz menni a túlzott kutyalárma miatt,ezért reménykedem,hogy talán a kerítésre rakható ,kültéri ugatásgátló talán használna,de én is attól félek,hogy nem érne semmit,bár erről is megoszlanak a vélemények,mert valahol azt olvastam,hogy bevált!Csak a netes rendelésekben nem bízok,ezért inkább személyesen venném meg. Itt csak szerencsére egy kutyáról van szó,aki ugatós,mert nagy ívben tojnak rá a gazdái,a többi szomszéd felelős állattartó,úgyhogy csak sikerül valahogy elhallgattatnom azzal a készülékkel.Persze,ha nem megy,akkor jegyző elé viszem az ügyet.
2017. jún. 28. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!