Panelban tarthatok 4 kutyát?
Így szerintem nem lesz olyan drámai, hiszen a belső mozgásterük majdnem ugyanakkora marad, nem lesznek egy pici szobába zsúfolva. Ha eleget viszed őket sétálni (szerintem vagy napi 3-4 rövid vagy 2 hosszú lenne az ideális), akkor teljesen jó életük lesz.
Még valami, hogy hanyadik emeleti a lakás? Egy pici kutyának nagyon megerőltető, ha naponta többször kell emeleteket lépcsőznie, szóval könnyen lehet, hogy neked kell majd kézben levinni őket, ha nincsen lift és a 3.-4.-en laktok.
2 éve a szomszédom tartott 3 kutyát + a lánya minden reggel odahozta a sajátját, hogy ne legyen egész nap egyedül. Borzalmas volt. Szerencsére elköltöztek. ( Ettől a te kutyáid még lehetnek jólneveltek, de nekem nincs jó tapasztalatom az ilyen helyzettel.)
Panelban sokkal több zaj van. Valamelyik szomszéd biztos zajong, fúr, porszívózik. Az ajtó előtt is nagyobb lesz a forgalom, hacsak nem a folyosó végén lesz a lakás. Egyáltalán nem biztos, hogy ha eddig csendben voltak, a panelben is így lesz.
De mást nem tehetsz, mint hogy kipróbálod. Így alakult az életed, ők meg követnek. Ha szerencséd lesz, kifogsz egy csendes házat. Sok sikert
Sok sikert :)
Kamera segíthet, hogy még a legelején ráripakodhassatok, ha ugatna valamelyik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!