Panelban tarthatok 4 kutyát?
"Panelba kínzás kutyát tartani, te állatkínzó!!"
Tudod mi a kínzás te nyominger ? Pl ha egy kutya láncon éli le életetét és napi egyszer elé vágnak valami moslékot. Vagy amikor a gazda soha nem viszi el sétálni, mert azt hiszi a kert elég. Mindegy hol lakik a kutya, amennyiben az igényeit kielégítik. A kertben is csak az ajtó / kapu előtt alszik.
Mekkora helyen éltek most?
Ha hirtelen kerülnek be egy tágas kertes házból egy pici panelba, akkor ez biztosan nem lesz elég nekik sajnos.
Ha eddig is voltak bent is, kint is, akkor megtudják szokni. Viszont lehet reggel egy eü sétánál több kéne, hogy tutira kuss legyen, mígnem vagy otthon. Mondjuk egy 40 perc gyorstempós séta, hogy mind mozogjon. Ha esetleg megtudnád így oldani.
De ha nem, akkor meg vmi nagy csont, vagy rágós játék, avval ellesznek, a nap többi részében meg ugyis alszanak.
Én nem mondanék le róluk semmiképpen, sztem nyugidtan vágj bele, de mindig legyenek megfelelően lemozgatva és legyen elfoglaltságuk. Hajrá!
Köszönöm a jó tanácsokat :) igen, eddig is kinti-benti kutyák voltak
Eredetileg csak 2 kutya lett volna, de hát másképp alakultak a dolgok :D de nem bántam meg hogy többen lettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!