Melyik a keményebb dió? Jack russel terrier vagy beagle?
Nekem beaglem van.
Imádom, el nem cserelnem már. De valljuk be egy igazi átok.
Nekem jack russel terrier van.
Kan kutyus. Kemény dió, mert önfejű,könnyen a gazda fejére nő dominancia szempontjából. Viszont azt tapasztalom, hogy nagyon intelligens. Egészen pici kora óta tudja mit szabad. A kertem még nem tette tönkre, a papucsom nem hordja el. Szóval ilyen szempontból fegyelmezett.
Vérében van a vadászat, az egeret és minden egyebet megfog a ház körül. Igazából egyetlen élőlényt sem tűr meg maga körül, a legyet sem. Csirkét nem öli meg, arra be tudtam tanítani, és ha rászólok akkor békén hagyja a macskát is. :)
Nagyon játékos, energikus, igényli a fárasztást, szeret rágcsikálni. Ha unatkozik akkor ugat.
Egyébként gyorsan tanul.
Egy ismerősömnek beagle van. Hasonló természetű kutyák. Talán a beagle egy kicsit rosszabb, vagyis pl. sokszor tűnik el a papucs, mire leszokik róla. :)
De egyébként szerintem így nem lehet különbséget tenni. Minden kutya önálló egyéniség, akit a gazdi formál.
(Pontosítok a fajtát illetôen: egy fajtiszta jack russ és fajtiszta foxi véletlen szerelemgyereke, de mivel a jack russel a foxi és egyéb hasonszőrű kutyák keresztezéséből lett kitenyésztve, nem igazán teszek különbséget, nem sokat hígult a vérvonal. Tekintve, hogy abszolút a jack russel vér dominál benne)
2-es vagyok
"a beagle nem emberfüggő" ez nem igaz. Imádja az embereket és a gyerekeket is. Egy betörőnek is hamarabb híelegne mintsem megharapja... Sajnos pont emiatt a természete miatt használják még sok helyen kísérleti állatként:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!