Milyen kutyafajtákat tudnátok nekem ajánlani?
Én leginkább valamilyen vadászkutya fajtát ajánlanék, mert ők igazából csak akkor pörögnek, ha lehetőségük van rá, tehát a lakásban, ha épp nyugton kell lenni, akkor nyugton vannak. Viszont ez nem azt jelenti, hogy hétköznap sem igényli a mozgást, szóval azt bele kell kalkulálni, hogy azért naponta egy órát minimum szánni kell a mozgatására, illetve arra, hogy póráz nélkül is rohangálhasson, szaglászhasson.
Hát, az, hogy férfiasabb kinézetű legyen... érdekes kívánság :D Ebben nem nagyon tudok segíteni, mert szerintem egy magyar vizsla is elég "férfias" tud lenni.
Viszont azon is gondolkodj el, hogy míg kölyök, el tudod-e megfelelően látni, mert egy 2-6 hónapos kutya még nem nagyon lesz el 8 órát otthon egyedül, nem beszélve arról, hogy a hólyagja nem is bírná még ilyen kicsi korban.
Esetleg nézz szét menhelyeken, fajtamentőknél, ott is biztosan vannak számodra megfelelő kutyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!