Westie vagy Beagle?
Mibe különböznek? Melyik "gyerekbarátabb?", Melyik tanulékonyabb? Melyiknek nagyobb a mozgásigénye?
És melyik mennyibe kerül? Magyarországon hol van tenyésztőjük?
Köszi a válaszokat!
Nekem beaglem lesz kb 2 hét mulva. Nagy a mozgásigénye, és eléggé makacs. Mivel kopó, ezért nagyon jó az orra. Tanul ha érdekesebbet tudunk mitatni neki mint a szagok. De szerintem remek családi kutyus, nagyon jól kijön a gyerekekkel, nincsen benne egy csepp agresszió sem. Azt nem tudom hogy mennyibe kerül és ez elég érdekes, hiszen 2 het mulva kapom, de ajándékba apukámtól, ezért nem tudom hogy mennyibe kerul es nem is néztem utána.
Nem sokat tudok a westieről. Az biztos hogy nagyon okosak és tanulékonyak, talán csak a szőrükkel van több probléma mint a beaglenek.
Westie: hiperaktívak,alsó hangon 100.000ft,a gyerek barátság nevelés függő,bármi tanulékony,és tenyésztőket:olala kennel,happy Westie,Franer Westie.
De a fajta makacs és terrier nevelni kell.
Nekünk is beaglenk van, kiskorában játék közben kicsit agressziv volt, de 1-2 éves korára kinövi, és a világ legszerethetőbb kutyusalesz:)nagyon tanulékony, ha rád figyel:) Èn a beaglet ajánlom:) Angyali Annie kennel, 80000-140000Ft, vagy nézz szét fajtamentőnél, ha nem elsőszámú szempont hogy kölyök legyen:) mi naponta 3x sétáltatjuk, bár szerintem naponta 100szor is lenne kedve egy nap:)
a westiről csak annyit tudok, hogy a szőre sok ápolást igényel, szinte folyton ugat, és makacs, mert terrier fajta. viszont panelba inkább westie, mert ha a beaglet sokáig magára hagyod a lakásba, szétrág mindent:).
Ezt megcáfolom :)
Akkor igényel sokan ha trimmeled. Nyírhatod is. Sőt azt szokták.
Este nem ugatnak
A beagle mindenképpen gyerekkompatibilisebb. 80-100eze között van egy kölyök.
Aki azt írta a westit nyírni kell arra ne halgass. A westit tirmmeltetni kell, viszont nem hullik a szőre, a beagle viszont nagyon.
Nem kell lehet nyírni is....
Tudod nem minden gazda szereti trimmelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!