Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Beagle, Westie, Sheltie,...

Beagle, Westie, Sheltie, Colli vagy törpe spiccem legyen?

Figyelt kérdés
Ha a szüleim megengedik, melyiket kérjem??? kb. 2-4 év múlva lehetne. Olyat szeretnék aki nem rohan el a postás miatt,stb... Ha van jobb fajta írjatok, kicsi vagy közepes legyen!!! Előre köszönöm válaszaitokat!!!:)
2010. nov. 26. 18:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%

Ezek közül a Westie.

Ajánlatom: a normál méretű Yorkie.

2010. nov. 26. 19:02
 2/11 anonim ***** válasza:
67%

Én Beagle westie fan vagyok nekem is csak 1-2 év mire kaphatok kutyát sok év elteltével amikor nővérem kisfia 5 éves lesz most 16 vagyok 2012-ben leszek agusztusba 18

beagle:középtermetü aranyos sok türelem kell hozzá igazi gyerek felnőttként vadászkutya kopó csoportjába tartozo okos

westie:főként a németek kedvenc kutyájuk német autoban elől van westinek kisülése a sofőr és az anyos ülés között.

Postás elől csak azok kutyák rohanak el amelyikek gáyvák önbizalom hiányosak de jól szocializáltan bátor tanitásal nem félős nem támadja meg.

2010. nov. 26. 19:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Beagli elég makacs és ha szagot kap akkor nem észleli a külvilágot hanemmegy a sza után,tehát nehezen kezelhető.

[link]

Vesztiben rengeteg az energia,de beéri aránylag kevesebb mozgással.A szőre kicsit több odafigyelés igényel.

[link]

A sheltie intelligens, könnyen nevelhető, nagyon ragaszkodó, s nagyszerű jelzőkutya. Éber, élénk kutya.

[link]

Colli:sok foglalkozást igényel.szőrzete nem igényel sok ápolásthatalmas mozgásigényű,nem ugatós.

[link]

elleme: A spitzek eleven, vidám, mozgékony és energikus kutyák. Meglehetősen értelmesek, nagyon szeretnek tanulni, a gazdájukhoz hűségesek, de nem erőszakosak; éberek és szeretnek ugatni.

Spicc:jelleme: A spitzek eleven, vidám, mozgékony és energikus kutyák. Meglehetősen értelmesek, nagyon szeretnek tanulni, a gazdájukhoz hűségesek, de nem erőszakosak; éberek és szeretnek ugatni.

További infó: [link]

Neked kell tudnod h mennyi lehetőseége van a mozgásra.

Mennyire lesz időd ápolni a szőrét.

Mennyire tudsz vele foglalkozni.

Ezeket gondold át és akkor meglesz a befutó.

2010. nov. 26. 19:16
 4/11 anonim ***** válasza:
37%
2-4 év múlva? addigra bőven lesz időd kigondolni...
2010. nov. 26. 19:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én azt javaslom, ha ennyire sok időd van ásd magad bele

az internetes irodalomba, és mire eljön az ideje a választásnak nagyon jól kikupálod magadat a témában. Önnállóan képes leszel dönteni, tudni fogod melyik fajtát mernéd bevállalni és nem utolsósorban jobban képes leszel körbe írni milyen az álmaid kutyája. Amit ideírtál, az nagyon kevés, és bármelyik kutyára igaz lehet. Nekem elhiheted, én 30 éves fejjel kezdtem el olvasni, tudásom teljesen nulla volt akkor és kb 1-1,5 év alatt sikerült viszonylag sok tudást megszerezni így interneten kersztül. Annyit tudok javasolni, kérdezd meg szüleidet ők milyen kutyát tudnának elképzelni. Ugyanis a kutya nem egy emberé a családban, hanem a családé.

2010. nov. 26. 20:23
 6/11 anonim ***** válasza:
shelti, vagy colli
2010. nov. 27. 08:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Mini Collie-ra gondoltam elsősorban!!!!
2010. nov. 27. 11:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Beagle: [link]

Westie: [link]

Sheltie: [link]

Törpe spicc: [link]

Én a bichon havaneset ajánlom.Nekem is ez van: [link]

2010. nov. 28. 20:47
 9/11 anonim válasza:
Nekem sheltiem van, és csak jót tudok róla mondani. Nagyon okos, barátságos, könnyen tanítható, bár naponta át kell fésülni. De ezzel csak szorosabb lesz a kötődés kutya és gazda között. A mozgásigénye nagy, úgyhogy sokat kell vele játszani és sétáltani. Ha ezekre van időd, akkor a sheltie-ből nagyon jó társ lesz. De kicsit többet ugat, mint a többi kutya és az idegenekkel is tartózkodó. Ha van más háziállatod, akkor azzal nagyon jól kijön.
2011. jan. 1. 19:14
 10/11 anonim válasza:

Törpe spicc (L):D

nekem is az van. Imádni való:D

2011. ápr. 11. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!