Most tüzel egy keverék kicsit nagyobb mint egy puli és van egy dobermanunk és apáék ösze zárták őket de olvastam hogy bele halhat mondtam apáéknak de azt mondták ugy se hal bele mit tegyek?már 3 4 szer befedezte
Sajnálom, hogy ilyenek a szüleid. Nekem is ilyenek voltak. A szomszéd kutya befedezte a mi szuka kutyánkat, amikor már 7-8 éves volt. Akkoriban (akkoriban... kétezres évek eleje) nem volt túl ismert tevékenység az ivartalanítás, így nem vitték el. A kutyánk nem tudta kihordani, meghalt a pincénkben vemhesen. Hónapokig sírtam utána, nagyon szerettem. Ma már haragszom a szüleimre, hogy látták, hogy rosszul van a kutya, de nem hívták ki az orvost.
Sajnos gyerek vagy, nem tudod megakadályozni. Amit megtehetsz, hogy te sose leszel ilyen. Egy kutyának nem kell szülnie, neki az nem jó. Nem ember, nem akarja megélni az anyaságot. Neki ez felesleges fárasztó teher. Egy alom felnevelésében nagyon kifárad a szuka, nem is szabad egy szukával sok almot lehozni.
2017. jún. 21. 09:11
12/17 anonim válasza:
Egyetlen kölyök normális felnevelése 8 hetes korig 50-60.000 ft. De keverékért nem fogtok tudni elkérni pénzt, mikor több millió van menhelyen! Ezt mutasd meg apukádnak.
És ha ennyire nulla a felelősség bennetek, akkor kétlem, hogy akár most az egyszer is kifizetnétek 4x-8x50.000ft-ot. Pláne nem évi kétszer 6 éven keresztül.
2017. jún. 21. 12:08
13/17 anonim válasza:
ha tényleg tesztek beléjük chipet, és be is oltatjátok, akkor azt ugye tudod, hogy több pénz, mint egy ivartalanítás? a mi kutyánkat kb 10 ezer forintért ivartalanították ki, ez csak 3 kiskutya chipjének az ára. tehát pénzügyileg sokkal rosszabbul jöttök ki ha leellik, sokkal nagyobb meló a kölyköket felnevelni és jó gazdát találni nekik. és ismétlem, simán lehet, hogy bele fog halni a szülésbe, 5 szülés egy kutyának baromi sok. annyit esetleg leírnál, mert tényleg érdekel, hogy apukádnak mi az indítéka? általában pont hogy a gyerekek szokták a kiskutyát forszírozni, mert milyen aranyosak. de neki miért jó? pénzért adja el a kutyákat? vagy annyira balga, hogy tényleg azt hiszi, hogy ezzel jót tesz a kutyának? egyébként ha ide tudsz kérdés kiírni, akkor már lehetsz olyan nagy, hogy szembeszállj apukáddal, és elvidd ivartalanítani.
2017. jún. 21. 13:58
14/17 A kérdező kommentje:
Nekem nincs jogsim és nagyon mesze van az állatorvosi klinika és pénzért adja el őket ismerősöknek már van 3 jelentkező és chip oltás féregtelenités is lesz azt mondta meg ha marad kiskutya akkor azt mondta apa meg tartjuk és majd azokat is pároztatja már eből volt egy veszekedés de apámat nem érdekli
2017. jún. 21. 16:23
15/17 anonim válasza:
Jézusom csak azt ne. Nem hiányzik még egy beltenyészet teli beteg kutyákkal. Apádat jól pofán kéne vágni
2017. jún. 21. 18:41
16/17 anonim válasza:
a megmaradt kiskutyákat akarja EGYMÁSSAL pároztatni? ÚRISTEN!!!!!!! EZ KOMOLY?! TI NEM VAGYTOK NORMÁLISAK!!! azonnal hívj/írj állatvédőknek, hátha tud valaki segíteni, ez brutális, ha ez igaz!!!
2017. jún. 22. 00:32
17/17 anonim válasza:
Azért ne jelentessük már fel szegény gyerekkel a szüleit. A szaporítós életmód így működik. Amíg a jogszabály ezt nem tiltja addig ez lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!