Miben más a Foresto mint a Kiltix?
Nézegettem a nyakörveket és láttam, hogy a Foresto jóval drágább mint a Kiltix (amit eddig is használtunk) a Kiltixet lazán beszerzem 4500Ft-ért a Foresto azonos mérete pedig legalább 6000Ft. A Foresto tud valami extrát ennyiért? Az egyetlen különbség, amit eddig találtam, hogy vízálló. A hatás időtartama is azonos, mindkettőt a Bayer gyártja. Ezért lenne ennyivel drágább? Vagy van még valami különbség?
Köszönöm
(2 kutyánk van, eddig Kiltixet használtunk, be is vált, de az egyik vízimádó, minden pocsolyába belefeküdne. Nyáron sokat leszünk tó közelében is, így más megoldást kell keresnem, nem szeretném mindig fel-le rakosgatni. Felkeltette érdeklődésemet a Foresto emiatt.)
Szerintem a Kiltix egy nagy nulla. A kutyámat teljesen átjárta annak a szaga amikor az rajta volt . A másik az hogy szerintem az nem normális dolog hogy amikor rajta volt a kutyámon akkor kapta el a babesiát amibe bele is halhatott volna pláne úgy hogy a nyakörv 2 hetes volt.
Szerintem a legjobb a tabletta pl Bravecto és ez be is vállik. Mondjuk megkérik az árat de legalább hasznos.
Màs a hatóanyag.
A foresto korszerűbb.
A foresto nem büdös szemben a kiltixszel.
Nem kell kapargatni a nyakörvet.
Vízálló.
Panelban lakunk, egyszer volt Kiltix rajtuk,de a szaga nagyon erős. Hetekkel később is. Ez mellett bolhás lett mindkét kutyánk.
Foresto bevált teljesen, főleg mert szagtalan 8-9 havonta szoktam cserélni nekik. 8 hónapos védelem van ráírva,de eddig nem tapasztaltam se kullancsot sem bolhát amikor a 9. hónapban cseréltük le. Azért a hatóanyag beleivódik a bőrbe,egy darabig még tuti van hatása.
De persze 100%-os védelem ugye nincs.
Mi is ha megyünk a városon kívül más merre be vannak fújva pluszban. Lehet leköveznek sokan. De az OFF! kullancs riasztó vált be. Se szúnyog se kullancs nem ment beléjük,pedig patak parton aztán minden van. 2-3 órás a hatás igaz. De ha sokat vagyunk 2,5 óránként átfújjuk őket. Emellett geránium olaj is jónak bizonyult,legutóbb off helyett ezt használtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!