Mit tegyek? Megbántam, hogy kutyát hoztam a portára.
Végigolvastam a beszélgetést, szerintem jó úton haladsz. Ha szereted a kutyát, próbálj a megoldásra koncentrálni, próbáld átszervezni a napjaidat, idővel, ha nagyobb lesz a baba és a kutya is, sokkal könnyebb lesz. Itt a jó idő, legyél kint a babával és a kutyával sokat egyszerre, vagy esetleg engedd be a kutyát a házba, amíg teszel-veszel (nem tudom, ez mennyire opció). Ha többet vagytok együtt, többet tudod nevelni, a babához is hozzászokik. Ha nem szeretnéd beengedni, a nyár akkor is remek alkalom arra, hogy több időt töltsetek együtt a szabadban. Fogd fel úgy, hogy két kicsid van, persze nem azt mondom, hogy ugyanannyit kell foglalkozni egy kutyával mint egy csecsemővel, de kb. ezt vállaltad abban a pillanatban, amikor úgy döntöttél, elhozod.
A takarítás részén is engedhetnél tényleg, aki szeret, akinek fontos vagy, nem fog azon rugózni h milyen a lakás, sőt segítséget is kérhetnél a közeli hozzátartozóktól, ha van kedvük, idejük segítsenek a kertben, a lakásban rendet tenni - hidd el, örömmel tennék. Nem szégyen bevallani, hogy nem vagy tökéletes, és jól jön a segítség.
Ja, és igen, mindent pakolj el, ha egyedül hagyod a kutyát, bármit képesek ebben a korban szétszedni. Olyan dolgokat is, amikre nem is gondolnál.
Én szurkolok neked, ha kicsit megrázod magad nem lesz itt gond, viszont ha úgy érzed, nem sikerül átszervezned az életed, maradjon a megoldásközpontú gondolkodásmód, csak akkor tényleg másik gazdát kell keresni Lilinek, az ő érdekében, nem feltétlenül a tiédben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!