Rossz ember vagyok, ha neha megutom a kutyamat?
A macska szaporítás nem túl jó ötlet, így is van belőlük rengeteg, általában ha hirdeted akkor sem kerül normális gazdihoz, mert túl sok az ingyen elvihető kiscicás hirdetés.
Ha pedig a kutya akarva-akaratlanul kárt tesz a macskákban, normálisan kell nevelni, ami nem annyiból áll, hogy ha rosszat csinál akkor a fenekére csapsz. Vidd el kutyasuliba, az lesz a legjobb.
Felesleges, mint láthatod is, hiszen napi szinten van ilyen... Úgy kell a kutyát fegyelmezni, nevelni, hogy abból értsen is, azaz legközelebb ne csinálja.
Meg kell tanulnod kutyád nevelned. Ha egyedül nem megy, kiképzők segítenek. A fenékre csapás hülyeség, semmi értelme. Nem vagy rossz ember, csak (még) nem értesz a kutyaneveléshez.
Semmi értelme. Csak feleslegesen stresszeled, illetve fel sem veszi, mert mondjuk olyan típusú, akinek nem ez a megfelelő nevelési módszer. Inkább pozitív megerősítéssel, hogy akarjon megfelelni neked. 2 kutyám van,az egyik már akkor sikít, ha kicsit rálépek véletlenül, mert túl érzékeny, őt nem is lehet fenyíteni így,elég ha rákiabálok, már a föld alá süllyed kb. Szerencsére nincs vele sok baj, talán 3 havonta kell egyszer rászólnom. A másik kutyám meg egy tahó állat, bepróbálkozott nálam is, 2 pofon, onnantól kezdve nem csinálja és rájött, hogy figyeljen rám. Előtte 4 kutyasulit jártunk ki, mindenféle próbálkozásokkal, mert elkényeztettem (mint a másik kutyámat), és hát keményen átgyalogolt rajtam kb.
Most biztos 0%ot kapok, mert akik itt vannak, azok elítélik ezt a fajta szöveget, és mindenkinek tökéletes kutyája van, de igazából én leírom a saját véleményem, és mivel senki nem él velem így írtóra nem érdekel, ki mire pontoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!