Ha a kutyámat kiviszem a városba sétálni az tuti hogy legalább egy ember megkérdezi hogy meg szabad e simogatni de van aki hozzám se szól egyből a kutyámra ugrik. Ez normális szerintetek?
Nem vagy egyedül! Engem is idegesít!
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__6728071-a-kut..
Engem is idegesít! Mi lenne akkor ha pl az a kutya fél az idegenektol és mondjuk egy kicsit odakap?( nem történt ilyen) Akkor meg még neki áll feljebb! Nem értem miért nem lehet ha már annyira vágyat érez ahoz hogy megsimogassa megkerdezni?
Meg mondjuk az én kutyám egy kicsit tartózkodik a hirtelen megsimogatastol( kolyokkent megverték) és akkor még direkt piszkálják ameddig meg nem simogatják!!
Ha megkérdezik nem zavar, hogy megsimogatják, kérdezés nélkül bunkóságnak tartom.
A múltkor egy hajléktalan szépen, tisztességesen megkérdezte, természetesen megengedtem neki. Beszédbe elegyedtünk és elmondta, hogy régen neki is volt kutyája, de ilyen körülmények mellett amiben most ő él nem vállalná, mert ez nem megfelelő egy kutyának.
Nem érdekes, hogy egy hajléktalan sokkal kulturáltabban tud viselkedni és felelősségteljesebben gondolkodni, mint nagyon sok úgymond "jól szituált" ember?
Fényes nappal az utcán a szemed láttára nem fogják megmérgezni a kutyád. Éjjel ha be akarnak törni, akkor nagyobb az esély.
Az tényleg idegesítő, ha valaki kérdés nélkül simogatja a kutyát, de azzal mi a gond, ha megkérdezi? Mondd, hogy nem és sétálj el, ha zavar.De ahogy látom kérdező, te a kutyatartók azon fajtáját képviseled, aki nem jön ki az emberekkel, antiszociális, azért kell a kutya, mert vele megérted magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!