Elszökött, eltüntt a sérült kutyánk, mit tegyek? Kétségbe vagyok esve.
Pár napja befogadtunk egy kutyát ( nem tudom hány éves lehet 2-3 évesnek mondták a menhelyen) nekünk is van egy kutyánk, a menhelyen azt mondták nagyon jól kijön a kutyákkal gyerekekkel, mindenkivel. 3 napig itthon voltam velük párszor az új kutya próbálta ledominálni a miénket, de rászoltunk.Ma mikor jöttem haza a munkából a szomszéd még azt sem engedte, hogy beálljak rögtön jött és mondta, hogy összeverekedtek a kutyák dobálták őket mindennel (nem tudnak bejönni az udvarra) de nem engedték el egymást, több vérfolt is van az udvaron, de a két kutya sehol, bejártam mindent a környéken de nem találtam őket sehol.
Az ideg öl meg :(
Annyira bánom, hogy befogadtam ezt a kutyát volt benne valami kis alatomosság, de elheseggettem a gondolatot, soha többet ilyet csak legyen meg a kutyám.Azt sem tudom, hogy szökhettek ki, a mi kutyánk 4 év alatt soha nem szökött el :( Most is épp a határt járom...
Facebookom nincs, de egy barátnőm kiírta és az állatorvosnak is szóltam. Képet akartam felrakni de nem találom sehol a memóriakártyát amin van kép :(
Sztem van befogadott és befogadott kutya között is kulombseg úgy ahogy staffi és staffi között is!
Nem lett volna szabad egyben hagynod őket,max kennel az egyiknek amíg nem vagy otthon,de már mindegy!
Tanultál ebből is!
Kívánom hogy találd meg a kutyusokat!
A helyi gyepmestert is értesítsd, hátha befogta/befogja valamelyiküket.
Milyen fajta kutyák? Hímek vagy nőstények?
HELYILEG hol vesztek el, hol laktok? (Budapesten pl. az ebtelep.hu oldalon van a gyepmester elérhetősége.)
Haza jött :)
Van pár sérülése, de nem vészes. Holnap azért doki.
A másik nem került elő.
Örülök!
Remélem azért meg lesz a másik is!
Ki tud kivenni több hét szabit?
Mi nem.
De ezt a menhelyen is elmondtuk, hogy hétfoőig leszünk itthon.
De azt mondták, hogy nem lesz semmi gond, nagyon jól kijön a kutyákkal stb.
Ha lett volna jele, hogy összeverekednek majd, nem hagyom itthon őket.
Tanulópénz, délután visszük állatorvoshoz a kutyánkat, nézze meg a sérüléseit azért.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!