Lehet hogy fagyállót ivott a kutyám, mit csináljak?
Most jöttünk haza pár nap kirándulás után, és azt vettem észre, hogy a kutyánk kiszökött a helyéről, és az udvarunkon egy fagyállós ablakmosó folyadéknak le van rágva a kupakja, és meg van rágva a flakon szája. Ha jól tudom, az üvegben hígítva volt a folyadék. Nem tudom, hogy ivott-e belőle, vagy csak rágcsálta a műanyagot, de egy olyan 2dl hiányzik belőle, csak egy kicsi maradt az alján. Reménykedem benne, hogy a maradék csak kifolyt. Néztem, jelenleg nem látok a viselkedésén semmi szokatlant, de ahogy írtam, ~3 napja nem voltunk itthon, nem tudom mikor szerezhette meg. A szüleimnek a reakciója az volt, hogy ők aztán ma már nem fognak rohangálni vele sehova. (Ami egyértelműen egetverő hülyeség, ezt nem kell mondani.) Viszont gyorsan rákerestem, Debrecenben állatorvosi ügyelet hétvégénként egyébként is csak 14 óráig van ahogy én láttam.
Szerintetek mi a teendőm? Mivel nem tudom, hogy ez pontosan mikor történhetett, elég ha csak figyelek, hogy vannak-e viselkedésbeli változások, vagy valamit azonnal cselekednem kéne? Abban se vagyok biztos, hogy tényleg ivott-e belőle. Máskor is meg szokott rágni mindenféle műanyag palackot, függetlenül a tartalmától. Esetleg tudja-e valaki, hogy Debrecen környékén ilyen esti órákban lehet-e valahova fordulni? Egy közepes testalkatú labrador kutyusról beszélünk.
Minden válaszért nagyon hálás vagyok.
Legalább hívd fel a számot és kérdezd meg,hogy mit javasolnak.
Ha most nincs semmi jele,hogy mérgezett lenne, akkor talán reggelig kibírja..De el kéne vinni, nem játék..:(
Én tuti addig mondanám a szülőknek,amíg el nem visszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!