Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy 14-15 éves gyereknek...

Egy 14-15 éves gyereknek milyen fajta való, illetve melyik fajta biztosan nem való?

Figyelt kérdés

Fiú, de cukorbeteg, ezért kicsit sovány. Sportolni viszont sportol. De nem versenyszerűen. Az se baj, ha a kutyának nincs kedve mindig elkísérni.

Kertesházban lakunk, de szabad bejárása lenne. Van kisbaba, cica is a családban. Mindig van itthon valaki.

2017. jún. 8. 20:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%

Én a beagle-t akartam javasolni, de látom ellene vagy. Nekem egyszerre 2 beagle-m volt, most 1 és mellette egy németjuhász.

Szerintem egy beagle jó választás lenne, szeret sétálni, társaságban lenne, iszonyat kedves fajta a kisbabával is jól kijönne. Neked mi a kifogásod ellene?

2017. jún. 9. 10:06
 12/15 anonim ***** válasza:
A beagle egy vadászkutya, nagyon aktív és erős nevelès kell hozzá.
2017. jún. 9. 10:58
 13/15 anonim ***** válasza:
SZerintme a skót juhász jó lehetne, kell neki a foglalkozás, de nem nagyooon sok.. még szerintem jó lehetne a golden, es a labi.. a vizslák pörgősebb, nekem nem jonnek be, mert annyira vehemensek, es nagyok.. nekem border colliem van, ot napi többször sétáltatom, és agyilag is kell fárasztani, hétvégente agility... hát megterhelő:D
2017. jún. 9. 13:41
 14/15 anonim ***** válasza:
44%

12-es neked volt/van beagled? igen vadászkutya, de korántsem igényel annyira rős nevelést, amint egy olyan személy akinek már volt kutyája ne tudna teljesíteni.

kirándulni szeret, más kutyákkal játszani szeret, jó esetben nem agresszív se emberrel se kutyával.

2017. jún. 9. 15:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Érdekes. Kutyás barátom szálkás szőrű tacskót tenyésztett egyszerre volt 4-5 neki,maradt kettő,bár idősek. Plusz egy fiatal hosszúszőrű tacsijuk is van és a kisfia 6 éves. Mindig a kutyák között volt és sosem harapta meg egyik tacskó sem!!

Egy mentett,utcáról felszedett kutya másképp viselkedhet,bár 2 mentett kutyájuk is van egy schanuzer mix(7 hónaposan teljesen megtörten láncról mentve) és egy staffi mix sosem bántották a fiát.

Szerintem egy golden retriever,labi,berni pásztor jó lehet. Ha spanit akar akkor cocker is jó lehet :)

Megfelelő neveléssel,foglalkozással egy kutyával sincs probléma.

2017. jún. 9. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!