Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti sportoltok valamit a kutya...

Ti sportoltok valamit a kutya mellett?

Figyelt kérdés

El szeretnék kezdeni fogyozóni, csak hát nincs időm sportolni.

Reggel kis séta a kutyával, meló, este hosszú séta a kutyával. És persze ott van a háztartás. Ha meg van szabadidőm akkor inkább olvasok, filmezek, pàrommal vagyok. Nektek van időtök sportolni kutya mellett? Vagy elég az amit vele sétálok?

2017. jún. 5. 22:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nekem erőm nincs semmire. En izmosodni akarok,mert úgy nézek ki, mint egy 10éves, de reggel 6-8ig kutyaséta vagy kocogás, utána 8.30-16.30ig dolgozok,utána itthon pakolok,főzök, háztartás, majd 1 vagy 2 óra szintén kutyázás. Este 9kor úgy esek be az ágyba, mint akit lelőttek :D komolyan ha gyereket akarnék vállalni, el se tudom képzelni, mikor lenne mindenre időm :/
2017. jún. 6. 17:45
 12/24 anonim ***** válasza:
14%
Kifogásokat keresel, de azt rendesen. Én pl csak szombat este tudok tv közelbe kerülni. Reggel 4kor kelünk, 4:15-5:45 10km séta. 7:05kor indulok munkába, 16:45-17:00kor érek haza, egyből leviszem pisilni. Aztán kifújom magam,wczek,átöltözök stb. Esti program 1. verzió: 17:30-20:30 4,8km gyaloglás a Margitszigetig, ott tempótól függően 1-2-3kör és 1-2 kör esetén még séta( 19perc, 43 perc, 1ó10perc)aztán haza megint 4,8km séta 2.verzió Római part elejétől Budakalász határáig séta majd vissza(ez nekünk 10-10,5km) és opcionálisan úsztatom 15-60 percet. 20:45kor megetetem, 21:00kor felhívom akiket fel kell. 21:30kor főzök(heti 2szer szoktam előre 3 napra), mosogatok stb. Főzés közben és mosogatás után,vagy amikor nem kell főzni akkor helyette, átnézem és tervezem a holnapi teendőket stb. 23:00-23:30kor alvás. Hétvégén szoktam 6 órát aludni. "Titok": Rendszeres mozgás, napi fél kiló zabból készült zabkása, 1l tej, natúr joghurt, 20gr Olívaolaj,20gr Chia mag, 0,25kg Alma, 2 Banán, 20gr Lenmag, heti kétszer 250gr Csirkemell mellé 2x125gr Basmati Rizs és kovászos uborka, napi 2gr Cvitamin,multivitamin. Heti 2xHering/Makréla konzerv. Édesség/Rágcsálnivaló: Gyümölcsök, mandula, napraforgómag, tökmag, kölesgolyó. Alkohol egyre ritkábban, mostanában heti 2 sörös limitet tudom tartani. (Megjegyzem, soha nem értettem, miért nincs megosztva a házimunka a családban, illetve ha nem hajlandó rá a másik, akkor miért nem repül...de az más kérdés)
2017. jún. 7. 09:51
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Képzeld, 3 nyelven tanulok, suli mellett dolgozom és van időm magamra és a kutyára is....
2017. jún. 7. 11:49
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Szóltam hozzád,kedves utolsó? A kérdezőnek válaszoltam. Ha hozzád szólnék, megemlítenélek a hozzászólásbban.
2017. jún. 7. 13:52
 15/24 A kérdező kommentje:
14 és te honnan a pics..ból gondoltad hogy 13 neked írt?? Szerintem ő is nekem válaszolt. Az mondjuk màs tészta hogy mit...
2017. jún. 7. 14:00
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudtam, hogy csak neked tetsző választ lehet írni. Nem én szeretnék változtatni az életemen, hanem te. Azt meg nem tudom miért várod, hogy majd bárki megerősíti a hülyeségedet. Amennyi időt kifogások gyártásával,meg ide írkálással töltöttél, azt pl. google segítségével történő keresésre is használhattad volna. Hidd el, nyugodtan alszok ha te soha nem fogsz tudni lefogyni. Mások is.
2017. jún. 7. 14:05
 17/24 A kérdező kommentje:
16 te totàl bolond vagy... egyáltalán nem arra vàlaszolsz amit írtam neked... meg azt is bekèpzeled hogy 13 neked írt... menj és írass nyugtatót a dokival.
2017. jún. 7. 14:49
 18/24 A kérdező kommentje:

Egyébként te egyàltalán elolvastad hogy néz ki egy napom??

Számoljunk : 7 óra alvás, 1 óra készülődés, 9 óra meló, 1 óra utazás, 3 óra séta a kutyàval, 2 óra fözés/hàzimunka. Ez 23 óra. Marad 1 óra ami lefekvéshez készülődés vagy ilyesmi. És akkor ott van pl a pàrom, akivel lehet szeretnék valamit csinàlni... vagy netalàntán szeretnék megnézni egy filmet a tv-ben...

2017. jún. 7. 14:58
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Onnan vettem, hogy előttem írt közvetlenül, írtam a kommentet, és utána egyből reagált...Egyébként mondom, totál életképtelen vagy. Írta a 4-es is, hogy mivel 24 óra egy nap, ezért valahonnan el kell venni. Ha nem vagy hajlandó, akkor meg ne rinyálj. Érdekes más is megoldja, azok is akik nemhogy 8, hanem 12-16 órát dolgoznak. Mindennek meg van az ára. Ha nem vagy hajlandó tenni valamiért, várhatod a sült galambot..De ismét mondom, nem én akarok változtatni az életemen, hanem te. Abba már bele sem megyek, hogy valaki, pl. én leírom, hogy én meg tudom oldani, leírtam részletesen, és még te vagy felháborodva. Az ember próbál segíteni és ezt kapja. Tudod, legalább kedves lennél. csak kifogásokat keresel, meg magyarázkodsz. Ennél még az is jobb, ha azt mondod, leszarod, szeretsz tvzni, nem vagy hajlandó tenni érte, neked így jó. Megjegyzem 17 éves korom óta nem aludtam rendszeresen 7 órát. Mit szóljon az aki fősikolára jár, dolgozik, hogy albérletet tudjon fizetni, mellette nyelvet tanul, hogy meg is kapja majd a diplomát, és mellette még sportol is? Van ilyen, nem is egy. Ők nem keresnek kifogásokat, cselekednek.
2017. jún. 7. 15:18
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Phoenix, a diétád egy baromság. Hatalmas mennyiségű szénhidrát (fél kiló zabkása, te jó ég, és akkor erre jön rá a gyümölcs, tejcukor), fehérje, zsír alig. Rossz hírem van, az alkatod a sok mozgásnak és/vagy a génjeidnek köszönhető, nem a zseniális diétádnak. Mellesleg a kérdező megírta privátban, hogy cukorbeteg és napi 150 g szénhidrátot ehet.
2017. jún. 7. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!