Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan tudom, hogy fahtiszta-e...

Honnan tudom, hogy fahtiszta-e a kutyám?

Figyelt kérdés
Megszülettek a kiskutyáink. Az anyjuk fahtiszta spániel törzskönyve is van és elvittük egy másik fajtiszta kutyához, és mikor hazahoztuk 2 napra rá elszökött és összeragadt egy másik kutyával. Az anya fekete amihez elvittük sárga de a kiskutyák is feketék feketék. Most skkor honnan tudom, hogy fahtiszták-e? Számitott hogy utánna egy másik kutyával ragadt össze?

2017. jún. 5. 18:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Valamelyik kedves kommentelő írta:

Időpont: ma 22:11

Előzmény: A kérdésre írt válasz: Honnan tudom, hogy fahtiszta-e a kutyám?

"Akkor fajtatiszta, ha van törzskönyve Te meg egy hülye szaporîtó vagy"

Az üzenet: te szűrt vagy?? családodba voltak szívbetegek cukorbetegek, kövérség, egyéb egészségügyi problémák? szemüveges vagy? ha a válaszod bármelyik kérdésemre is Igen, akkor kérlek soha ne legyen gyereked, mert örökölni fogja!! Csak az egészséges szűrt embereknek kéne utodókat nemzenie és nem kéne szaporítani az olyan nyomikat mint te. szívességet teszel vele az emberiségnek.

Megnyugtatom, hogy járok szűrésre minden évben elég sok helyre, és hogy a leendő gyermekem örökbefogadással fog a családba kerülni.

2017. jún. 5. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!