Hogyan készítsem el a farhátat?
Nekünk anno két doki is úgy ajánlotta, hogy szinte csak forrázzuk a csirkét. Felteszed egy fazék vízben, miután felforrt, 5-10 percig főzöd csak, és kész is. Nyilván utána megvárod amíg kihűl, és mehet úgy csonttal együtt, de azért valamennyire darabold fel neki. Hozzá főzz neki rizst (jól szét kell főzni), és olyan 70% csirke-30% rizs arányban add.
Csak farhátat vettél? Mi annak idején vettünk mindenféle csirkealkatrészt és mindig vegyesen adtunk 1-1 étkezéskor (láb, szárny, zúza, máj, nyesedék, comb, de arról csak a hús, a csontja szilánkosra törik).
Tudom, mostanában mindenki nyers etetés párti, sőt már én is így etetek, de anno több kutyánknál is bevált a főzött csirke+rizs kombó. Egy bordeaux-i dog 12, egy boxer 13-at, és egy nagy testű keverék 15 évet élt meg ilyen táplálás mellett. Egy kutyánknál (francia bulldog) nem vált be, ő csirkeallergiás volt, ő hypoallergén tápon élt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!