Hogy adjam a 3 és fél hónapos kutyámnak a csirke farhátat?
Figyelt kérdés
Nyakat már eszik , a farhátat hogy apritsam össze? Kloffoljam kicsit szét?2016. okt. 30. 12:13
2/6 anonim válasza:
Szerintem sehogy ne add neki. Ha akarsz neki csontosat adni, inkább majd csak ha nagyobb lesz.
Ha mégis adod neki, semmiképpen ne aprítsd fel!
Nyersen kapja?
4/6 A kérdező kommentje:
Nyersen
Beagle, 7,5kg
A nyakat is nyersen eszi
2016. okt. 30. 13:00
5/6 anonim válasza:
Hát ha a nyaktól nem volt semmi baja, akkor ezt se kell szerintem kloffolni.
Az én kutyám mondjuk szorulásos a csonttól, de az apám négy hónapos vizslakölyke falja, és semmi baja nincs tőle.
6/6 anonim válasza:
Nyersen, olyan darabot, amit muszáj rágnia, pont, hogy ne aprítsd. A farhát a mohóbb kutyusoknak is nagyon jó a rágást tanítani. Ha nagyon sok rajta a zsíros rész, olyan "lebernyeg" (néhol rajta hagyják a püspökfalat környékén), akkor annak egy részét érdemes lehet leszedni, mert meghajthatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!