Lehet kutyát sétáltatni póráz nélkül? Illetve nem kapnak valami bűntetést a kutyatartók hogyha nem szedik össze a kutyájuk után a sz*rt?
Félreértés ne essék, szeretem a kutyákat, de szerintem nem lenne szabad póráz nélkül sétáltatni őket, még ha csak ilyen kis padlócirkálókról van szó, mindig jönnek oda "támadni" engem, persze kiröhögöm őket, a bokámat sem tudják megharapni.:D
Mi lenne ha én sétáltatnék egy nagyobb testű kutyát pórázzal, és egy ilyen kiskutya meg oda jönne kötekedni?
A másik hogy nem lehet szinte sehol sem menni, még a járdán sem normálisan, mert tele van "aknákkal". Nem igaz hogy nem bírják összeszedni a kutyájuk után. Nem lehet szólni valakinek ezzel kapcsolatban?
Levideózhatod és mivel közterületen történt az eset a szabálysértést elkövető jogait sem sérted, viszont a felvételt nem fogják sehol elfogadni mivel csak hatóságilag hitelesített kameráktól fogadják el. Ugyan ez vonatkozik a gépjárművekben lévő fedélzeti kamera képére. Közvetlen bizonyítéknak csak hitelesítés után fogadják el. Eléggé értelmetlennek tartom ezt, de nincs mit tenni.
Esetleg a város vezetőségének tudsz kérvényt benyújtani, hogy közeresek legyenek gyakrabban arra és bírságoljanak. De ennek az esélye sem igazán nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!