Ilyen esetben mit lehet tenni? Felrúghatom kutyástul?!
Megyek kutyámmal pórázon, egy nő kint ül a ház előtt a lépcsőn, két kutyája (beagle meg egy csivava) póráz nélkül mellette. Már messziről ugatnak a kutyák, nő csak dumál, kutyák megindulnak kutyám felé, elkezdik csattogtatni a fogukat morogva meg csak ugatnak folyamatosan kutyám körül. Ránézek a nőre mosolyogva néz. Odaszólok neki, hogy hívja vissza a kutyáit, legyen szíves!! Erre morzsi gyere ide, kutya sz@rik a fejére, nekem kellett a kutyákat elzavarnom, hogy takarodjatok, meg ordibáltam már mert nem képes visszahívni őket, mondom póráz ember, közterület, de ugyanúgy sz@rt rá. Legközelebb felrugdoshatom a kutyáit és hívhatok közterest a póráz nélküli idegbeteg kutyák miatt, illetve a felelőtlen bal ....f@x gazda miatt ?????
Kösssz ha válaszolsz !!
nyugottan!!!!!!!!
nekem is volt már ilyen!
megyek a kutyusommal/(rottweiler) ott jön egy nő egy vizslával (póráz nélkül) és a kutya szaladgál össze vissza.mondom ha az a kutya idejön az enyém széttépi és még én leszek a hibás érte.!
oda mentem a nőhöz és mondtam neki fogja meg a kutyáját de k@rva gyorsan mert hívom a közterületest azt neki annyi!meg mi az hogy nem veszi fel a kutya után a sz@art,??elképesztő a mai világ...
és bocsánat ha csúnyát írtam volna...csak ez az igazság
Nekem egyszer az volt, hogy az en kutyám pórázon volt, es kiszakadt egy kutya aki előtte soha nem volt utcán, szóval eleg ideg beteg volt. Gondolkodás es ok nélkül rátámadt a kutyamra!! En bele rúgtam, mert nem tudtam más tenni,(16/l) a nyakára ra harapott az a dög, erre kiszól a "gazdája" h mit képzelek h megrugom a kutyáját!?!?!
Na erre varrjon valaki gombot! Idióták-.-" az ilyenek
Hát én biztos nem viszem haza .. Nem az én felelősségem .. Ő kutyája, nevelje meg ő ..
Meg ennyi erővel az összes idióta kutyát vigyem haza, levéve ezzel a felelősséget a "gazdája" válláról ?
De lehet azt megcsinálom, hogy elviszem a sintértelepre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!