Akik nem akartak kutyát, nem szeretitek a kutyákat, megbarátkoztatok velük ha mégis lett?
Olyanok válaszát várom akinek a háztartásában úgy lett kutya, hogy ő maga utálja, undorodik a kutyától (pl szüleidnek, tesódnak, lakótársnak).
Megbarátkoztatok vagy még nagyobb az ellenszenv?
Nálunk így lett kutya, télen még oké is volt, de olyan jó lenne most kifeküdni napozni, de jön oda, nyalogat... fúj.
Szóval nálam rosszabb lett. Nálatok?
20-as én is hasonló szépeket :)
Mind a négyen egy 5. személytől béreljük.
Azért nem költözünk mert egy remek ház (2 szintes, nagy kert, 20 percre az egyetemtől) bőven áron alul.
Megértem, ha undorodsz a kutyáktól, nem tehetsz róla. A kutya pedig arról nem tehet, hogy ösztönösen viselkedik, szereti a társaságot, falka állat lévén nem szeret egyedül lenni. Miért nem a gazdájával egyezkedsz? A másik lényeges dolog, hogy megvolt-e a kutya mielőtt Te odaköltöztél, vagy egyáltalán van-e egyezkedési alapod?
A gazdája miatt nem a kutyát kell büntetni, ennyi erővel téged is bezárhatnának a szobádba, hogy ne találkozz a kutyával. Az én kutyámat ha megkötnéd, vagy "véletlenül kizárnád" az udvarról az utcára, akkor igen megnézhetnéd magad utána.
Mint mondtam, megértem a problémád, amit a gazdájával kellene megoldani...Egyetemen tanulsz, mégsincs annyi eszed, hogy ne a kutyát büntesd. Másrészről a gazdája is lehet kompromisszum képtelen, ő is lehet hülye, ha hagyja a kutyáját b asztatni emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!