Akik nem akartak kutyát, nem szeretitek a kutyákat, megbarátkoztatok velük ha mégis lett?
Olyanok válaszát várom akinek a háztartásában úgy lett kutya, hogy ő maga utálja, undorodik a kutyától (pl szüleidnek, tesódnak, lakótársnak).
Megbarátkoztatok vagy még nagyobb az ellenszenv?
Nálunk így lett kutya, télen még oké is volt, de olyan jó lenne most kifeküdni napozni, de jön oda, nyalogat... fúj.
Szóval nálam rosszabb lett. Nálatok?
Pasi???
Milyen pasi?
A lakótársamé ez a dög. 4-en lakunk 2-en utáljuk. Senki nem vágna eret, ha elszökne
Off minek költöztetek össze egy kutyás emberrel?
Egyébkènt nekem párom volt olyan, hogy nem szerette a kutyákat. Sosem volt semmilyen állata. Mèg a szüleimmel èltem mikor összejöttünk, akkor volt szüleimnek egy nèmetjuhásza, hát párom nem szerette.
Aztán összeköltöztünk ès másfèl évig könyörögtem egy saját kutyaért amig beleegyezett. Imádja a kutyánkat. Én soha nem gondoltam hogy ennyire meg fogja szeretni, de első pillanattól fogva imádja. Mondjuk a többi kutyát azóta se nagyon szereti.
Drága, az állatkínzás BŰNCSELEKMÉNY, ha kicseszed az utcára az annak minősül! Én a helyedben nem tennék ilyet, s főleg nem lennék ilyen hülye fennen hirdetni!
További jó napozást, de a kutyával!!
Nem kötelező bezárni a kaput :) Nincs rá törvény :)
Már beszéltünk a csajjal amúgy, hogy legyen lánca vagy kenel vagy valami hogy be lehessen zárni, meg lehessen kötni ha zavar minket, de nem... hát akkor én is/ mi is így.
1 éves a kutya amúgy. A tulajt nem érdekli, hogy van.
Még mindig tartom, hogy undorító vagy drága! :)
Remélem te is így jársz, meg a drága lakótársad, majd ha az utcán fogtok kikötni (nagyon nagyon remélem) majd veletek is így bánjanak! :)
Tragédia, de most komolysn, picit lehetnél rugalmasabb, bakter!
A kutyát meg lehet nevwlni h ne szedje le a ruhát, ne nyaljon össze ls társai :)
Persze nem neked, a gázdájának.
De én is inkább macskás vagyok, párom rottiját viszont imádom. Okos, nevelt kutya, nem ugrál, nem rohangál ész nélkül (max a lábadhoz döl - a hatvan kilojával), csak néha ugat, okkal...
Tw hiszti helyett mondjuk megprobálhatnál alkalmazkodni kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!