Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jogos a kiakadásom? (Nem...

Jogos a kiakadásom? (Nem akarom hogy a kutyám büdös-bolhás-oltatlan kutyákkal legyen együtt).

Figyelt kérdés

A sztori:

Van egy 7 hónapos nagytestű keverék kutyám. Éppen a szüleimnèl "nyaralok" falun a kutyámmal, a szüleimnek van egy felnőtt németjuhaszuk.

Èppen vacsoráztatom a két kutyát (plusz két macskát) amikor a kapun jön egy rokonunk a két kutyájával. Kis foxiszerű keverèkek, anya meg a kb 3 hónapos kölyke. Az anyának talán vannak oltásai, a kölyöknek semmi. Féreghajtót, bolhairtót életükben nem láttak. Büdösek mint a rohadalom.

Kiabaltam a rokonomnak hogy ne jöjjönek be, mert éppen esznek az állatok. Erre nem hazaviszi a kutyákat (3 hàzzal lakik arrèbb) hanem sértődőtten leül a ház elé. Vártam még esznek a kutyàk, majd szóltam hogy jöhetnek. Na ugye az èn kölyökkutyàm rögtön elkezdett játszani a másik kölyökkel, de fogtam a kutyàmat ès behoztam a lakásba. Nem akartam hogy azokkal a büdös kutyàkkal együtt legyen, na meg most evett, kaja után meg pihi van, nem futkorászás.

Rokonomon làtszott hogy megsértődött (pedig nem mondtam neki semmit), gyorsan el is ment. Apum is rögtön kèrdezgette hogy miért hoztam be a kutyàt. Nem reagàltak semmit, csak hümmögtek.

Tènyleg én reagàltam túl?

2017. máj. 22. 18:33
1 2
 11/11 aranyos121 ***** válasza:
egyet értek az előző kommentelőkkel de legyünk már őszínték a másikkal és mond meg neki hogy mértnem akarod hogy ott legyenek nálatok az ő kutyái mert ha nem mondod meg neki honnan tudja hogy neked mi a bajod?
2017. nov. 24. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!