Medig ér egy fajtiszta törzskönyv-es normál méretü 2 éves bichon havanese egy kb 165 cm -es embernek?
100 rongyé vetté egy olyan kutyát ami még szülni sem tud. Haggyá má! Az ijet ingyé hozzád vágják. Libukám! mielőt hüjeségeket irsz, nézz mán utánna hogy mennyi egy havanese kikutya. Az enyém 25 ezer volt, de csak azért mert nem kértük a törzskönyvét.
Kicsit beleizzadtam az irásba, de közelibe se gyün a te hejesirásodhoz, a stilusról nem is beszélve
Ja, és te melyik válaszokat olvastad? Mert a tiédben szó sincs 70 ezres egészséges kiskutyáért. :)
Te kis puffogós.
Ne erőlködj. Még anyámba is visszaküldhetsz. 52 évesen ilyen kis bunkók nem igazán tudnak megsérteni.
Angyalom ! Ezt a helyesírást nem lehet senki máséval összekeverni !!! Ezt hidd el nekem !
Így írni csak TE tudsz , senki más !
Egyébként ha 2-es vagy helyesírásból , akkor biztosan nem vagy több 15.-nél , ahogy írtuk már , a másik "gyönyörű" kérésedben ! Nem keverünk össze senkivel , hiszen TE magad írtad meg hogy "és ha ugyan az vagyok " ...... !
Te , neked ennyi eszed sincsen ??
am....am.....am.....am.....!
ijen , ojan, lécci, agyá, medig, mértü, kölyki SOROLJAM MÉG?? Nincsen még egy ilyen buta ember , aki így írna mint TE !
Ha még 20 kérést teszel fel , akkor is tudjuk hogy milyeik a tied , hiszen a TE írásod teljesen egyedi (ugye tudod mit jelent) ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!