Medig ér egy fajtiszta törzskönyv-es normál méretü 2 éves bichon havanese egy kb 165 cm -es embernek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 22:47
1/21 anonim válasza:
Valahol a boka és térd között a felénél kicsit lejjebb.
2/21 anonim válasza:
Mire is vagy kiváncsi? A méretére?
Az enyém felér egészen a fejem tetejéig, mert imád ölben lenni, és mászik a fejemre:)
4/21 anonim válasza:
NAGYSÁG:
Marmagasság: 23 - 27 cm
Tolerálva: 21 - 29 cm
5/21 anonim válasza:
mivan, túl nagy a talált kutya?
6/21 anonim válasza:
Nem akartam írni , de nekem is az volt az érzésem hogy ez a kérdező egyenlő a "szaporítani akarom a talált kutyám" stb.... szerinted is ?? Már a helyesírásából arra gondoltam XD :)
7/21 anonim válasza:
szerintem egyértelmü .. neki "fajtiszta" az összes szedett-vedett, talált kutyája
meg a mondatszerkesztés, helyesírás is rá utal
8/21 anonim válasza:
Medig : Meddig
Fajtiszta : Keverék
Meretü : Mértű
Törzskönyv-es: Törzskönyves
Nos ha jól látom akkor igen ez ŐŐŐ ! Csak neki lehet 1 mondatban 4 hibája :P
9/21 A kérdező kommentje:
köszönöm aki normálisan válaszolt.am meg nem találtam a kutyust nem tudom honnan veszik ezt mivel 100 ezer forintért vettem.csak azért kérdeztem hogy van e nála kisebb méretüek is a fajtábol.és ténleg nem írok helyesen de nem ez volt a kérdés hogy helyesen írok e .aki kötekedni akar az kötekedjen nem nagyon érdekel jah és nem szaporito vagy ijesmi vagyok a kutyusom am szuka és mézynek hivják és nagyon nagyon szeretem öt
2010. máj. 17. 12:50
10/21 anonim válasza:
Elég sok a hiba , pont mint az előző kérésedben !
Jah igen és ez az : am , am , am..... !
Egyébként milyen is ??
IJEN ?? kacc-kacc ! És ami a legjobban szemet szúr az az hogy a Y-os LY betűt még mindig nem ismered !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!