Ha a kutyátok napközben eszik, kevesebb vacsorát adtok neki?
Első vagyok, hurrogj le nyugodtan azért mert fel mertem tenni egy nyamvadt kérdést. Boldog lettél remélem a pontozgatókkal együtt.
Az, hogy napközben kap 1-2 valamit + este táp, az bizony kicsit össze-vissza.
Az megint más, hogy ha reggel + este kap enni egy kutya, de akkor sem etetem napközben mert egyrészt felesleges, másrészt nem is a legegszségesebb a rohangászás tele hassal egy nagyobb testű kutyának.
Ha reggelire kapja a farhátat és estére a tápot, az is össze-visszának minősül (ha tetszik ha nem), mert mindkét kajának más az emésztési ideje, ergo nem jó a gyomruknak. Most is gyertek pontozgatni, mert leírtam egy kérdésre a válaszom, bár korábban elég volt ehhez kérdeznem is. :)
Elsőnek tényleg igaza van!
Én sosem adok napközben semmit a kutyáknak. Az öreg reggel-este kap enni, a fiatal meg csak este.
Max amit kapnak ha van levesből 1-1 sárgarépa,de ez max jutifalatnak minősül,vagy tényleg pár szem jutifalatot.
Azért 1-2 farhát már kimeríti egy kutyának a napi kaja adagját szinte.Megjegyzem a farháttal csak óvatosan,mert a túl sok csont székrekedést is okozhat.
Mellesleg a tápnak és a főtt vagy nyers húsnak,csontosnak más az emésztési ideje így nem kizárt a hasmenés,hányás sem vagy egy jó kis bélgyulladás.
Szóval tényleg eléggé össze vissza etetés ez akár tetszik akár nem!
2 farhát után este már nem is kéne kaját kapjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!