Mit csinál a kutyátok, amíg napközben nem vagytok otthon? S éjjel mennyit-hogyan alszik?

nem tudom mit csinál,mivel nem vagyok otthon xd gondolom alszik,mást nagyon nem tud.. Ha arra vagy kíváncsi nem nyüsszög,nem ugat,és nem is rongál.
feljövünk 9 körül a sétából ő akkor már lefekszik aludni,hajnalba néha felkel járkálni,aztán reggel kel velem ébresztőre. Felkelek kávézok ő megkapja minden reggel belőle a tejszínhabot,aztán alszik tovább míg leviszem sétálni:)

Nem tudom hisz nem vagyok otthon! :)
Nekünk kinti-benti kutya,úgyhogy ebben a jó időben van olyan mikor kint alszok,de általában le fekvés előtt beengedem,és onnantól kezdve addig alszik még mi! :)

Honnan tudjam, hogy mit csinál, mikor nem vagyok otthon?
Honnan tudjam, hogy mit csinál, mikor alszom?

szerintem az enyém nem alszik, sose :D, pedig már 8 éves :D, ez a kutya maga az éberség :D
viccet félretéve szerintem kifekszik a virágokat, mindig mikor hazajövök furcsán lapulnak a földön szegény virágok a kutya pedig gyanúsan sáros :)

kiskorában rengeteg játéka volt, de egy csomót elásott azokból..., csak kettő élte túl a gyerekkort, viszont mostanában kapott két sípolós labdát, ebből az egyik már nem sípol, de még mindig imádja, azzal szokott rohangálni, rágcsálja, hátha sípol, és dobálja magának, azt szoktam szanaszét megtalálni a kertben
esténként pedig odaviszi az ajtó elé, hogy játsszak vele :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!