Ti napközben, hogyan oldjátok meg a kutyátok hollétét, gondozását, amíg hazaértek? (panel)
Nálunk otthon van a kutya, ez így megy már hét éve. Amíg nincs otthon senki, addig alszik, gondolom én, nyilván nem tudhatom biztosra. De mivel semmi nem volt még miszlikbe szaggatva, felborítva, illetve a szomszédok sem szóltak, hogy ugat a kutya napközben, így gondolom semmi extrát nem csinál.
Szerintem a legtöbb helyen, ahol mindenki dolgozik, a kutya egyedül van otthon.
Simán kibír 8 órát egyedül, ha jól hozzászoktatod! Az én kutyusom végig alszik/rágja a játékát amíg dolgozom. Kölyöknél ez nem megy, de egy egészséges felnőttkutya képes ennyit egyedül lenni. Elötte fárszd ki, sétálj és játssz vele és akkor nem lesz gond.
Ha semmiképpen nem akarod egyedülhagyni viheted barátokhoz/rokonokhoz.
Reggel alapos séta, futtatás, szellemi fárasztás bő 1 órában, utána esetleg reggeli.
Hazaérés után vagy azonnal a másik TARTALMAS séta, és lefekvés előtt eü-i 10 perc, vagy fordítva.
Kiegyensúlyozott kutya a kettő közt alszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!