Milyen fajtát ajánlatok?
#1 hát én előbb hinném hogy valami 10 éve tudatlan gyerek vagy nert irdatlan varomságokat írtál.
Kérdező, ha hajlandó vagy kutyaiskolába járni akkor valami bull típusú jó lehet, bár nekik nagy a mozgás igényük és nagyon következetesnek kell lenni velük.
szerintem igen. Csak mint mondtam erősen ajánlott kutyaiskolába vinni hogy ne az legyen a napi szórakozása hogy más kutyákat tép szét. Erős kezű gazdát igényel, de ha mindent jól csinálsz nem bánod meg :)
#4 neked mi a jófranc bajod van? a bull típusú egy "gyűjtőnév" a bull típusúakra mint pl. pitbull, amstaff, bullterrier stb. Légy szíves ne okoskodj.
Már megint valaki, akinek a kutyáról csak az amstaff jut eszébe? Panelba minek? Státusszimbólumnak a paneles futtatóba? Ha elbírnál egy ilyen kutyával, nem itt kérnél tanácsot a fajtaválasztáshoz!
Közepes testűt ajánlok, pl. beaglet, spánielt, esetleg schnauczert. Ezek is makacsok, szóval nevelni kell őket, de nem akkora kockázat, ha az elején hibákat követsz el!
Sok ilyen fajta van, és lehet akár keverék is, ha nem fontos valamiért, hogy fajtatiszta legyen.
Csak egy példa: vizslafélék (hatalmas mozgásigény), agarak (kevesebb mozgás, kanapékutyák).
Èn nèmetjuhászt tartok panelban.
Ha neked mindegy, hogy rövid szőrű, hosszú szőrű, aktìv vagy lusta, lógó fülű vagy állő fülű, mert igazodsz a kutya igènyeihez, akkor a lehetősègek tàrháza igen nagy.
A spànieltől kezdve, a border collin àt, a dogon keresztül, az óriás snauzerig akármit vàlaszthatsz. Ha ki tudod elègìteni a kutya igènyeit. De ha több infót írsz, könnyebben tudunk segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!