Milyen fajtát ajánlatok első kutyának? ( Többi lent. )
Köszi az eddig válaszokat!
Egyéb?
Szia!
Én mindenféleképpen törzskönyves Bichon Bologneset ajánlok!1 hónapja van nálam a kutyusom,1 hét alatt szobatiszta lett,soha nem csinál semmi rosszat,ha akarom egy órákon át ölben ülő plüss mackó,ha akarom túratárs...Nem hullik a szőre,keveset eszik,nem ugat.Egy igazi szerelem a miénk :)
Felhívnám a figyelmed arra,hogy vagy ments meg egy életet(ez nagyon szép és jó dolog).De ha biztosra szeretnél menni,akkor mindenféleképpen tenyésztőtől vegyél kutyát.Lehet drágább,mint a szaporított kutyus,de nagy valószínűséggel az állatorvosnál annyi pénzt ott hagysz,mintha vettél volna 2(vagy több)törzskönyves kutyust!Nem is beszélve arról,hogy a szaporított kutyák nagyrésze ketrceben,szocializálatlanul éli le le rövid(!!)életét;és sokszor még nem is hasonlítanak ezek a kutyák az adott fajta standardjéhez!
Remélem segítettem,sok szép évet kívánok a leendő kutyusodnak és neked! 16/l :)
Köszi az eddigi válaszokat!
# 4/6 Időpont tegnap 23:44
Lakásban tartanám.
Lakás kutyákat napi 3x minimum le kell vinni sétálni amiből kettő rövidebb 15-20 perces egészségügyi séta, a 3. meg egy fárasztós,bandázós 1-1,5 órás séta.
Napi 1 séta egy lakás kutyának sem elég.
Ha csak lakásban tartanád, akkor minimum 3 séta szükséges számára, de inkább 4. 3 rövidebb, és a napi egyszeri 1-1,5 órás a hosszabb.
Ha nincs kert sem, ahova kiengeded, és a 3-4 séta nem megoldott, akkor semmilyen kutyát nem szabad vállalni.
Ha van kert/menni fog a 3-4 séta, akkor jó választás pl. az uszkár (törpe, közép), a bichonok.
#8.,#9.
Bocs, félreérthetően fogalmaztam!
Természetesen nem napi egyszer vinném sétálni, hanem háromszor, csak ebből egy lenne hosszabb, 1 - 1,5 órás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!