Kezdő kutyának, milyen fajtát ajánlatok?
Nekünk is Foxink van, de annyiból valóban vészes, h nem bír magával, tényleg eléggé hiperaktiv!
Lakásban biztos nem tartanék, kertes házban inkább, főleg h szeret túrni, vadászni.
A mi első kutyánk is egy foxi volt. Es semmivel nem volt gond, csak nehezen kezeltük a szőrét (drótszőrü volt).
A poraz szoba se jöhetett, olyan ügyesen jött mellettem. A városban kb mindenki ismerte és szerette.
Csak 1 baj volt. Ha én mentem valahova a barátaimmal, ő mindig jött utánnam. Kibújt a kerítés alatt és hiába takyam bossza 50szer, szidtam le, meg ha el os torlaszoltam azt a helyet, ő addig karmolászta, ameddig fel nem dőlt. Nagyon okos kutya volt. 1 évesen kezdtem tanítani, és komolyan mondom 1 nap alatt megtanulta: ül, fekszik, szökjél fel. És kb 3 nap kellett neki ahhoz hogy megtanuljon apportírozni.
Rettentő okos kutyák, és rengeteg szeretetet rudnak adni. Én ajánlom neked a foxit, nekünk szukánk volt, azthiszem, hogy nyugodtabbak.
"Ha én mentem valahova
a barátaimmal, ő mindig jött utánnam.
Kibújt a kerítés alatt és hiába takyam
bossza 50szer, szidtam le, meg ha el os
torlaszoltam azt a helyet, ő addig
karmolászta, ameddig fel nem dőlt."
Ezt én is írhattam volna akár.
Nekünk a kerítéshez is hatalmas gödröket ásott, azon bújt ki.
ez egyértelmű: menhely!
nézelődj az állatmentő szervezetek között (facebookon van rengeteg), ott nem csupán hirdetik a gazdikeresőket, hanem rehabilitálják, kezelik, és ezért ismerik is a kutyákat. tudni fogják, hogy melyik mentvényük alkalmas arra, hogy ilyen körülmények között jó társad legyen. amilyen gyakori a foxi, valószínűleg találsz köztük fox-keveréket.
Te mit tudsz neki adni?
Napi mennyi fizikai és agyi fárasztás?
Mennyit szánsz rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!