Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek a mopsz kutyámmal?

Mit tegyek a mopsz kutyámmal?

Figyelt kérdés
Ha meg szeretnénk simogatni, egyből az az első hogy bekapja a kezünket. Néha már kisé fájdalmasan.. Soha nem bántottuk. Hogy szokathatnám le? 9 hós
2010. máj. 16. 15:55
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Jesszus, te tuti egy házsártos vénasszony vagy!:D
2010. máj. 16. 17:00
 22/31 Winner of Royal Hill ***** válasza:

Nem találtad el.

Egy kutyaszerető 26 éves nő vagyok. Aki képes a kutyáit ésszel szeretni.

És érdekes módon meg tudom nevelni a kutyáimat,akik kb. egyszerre le tudnák nyelni a mopszodat.

Be is b@szna,ha a 60-70 kilós kutyák erőből ráfognának a kezemre. Még játékból se jut eszükbe,mert tökéletesen tisztában vannak vele ki a főnök.

Úgyhogy ismételten csak azt tudom ajánlani hogy olvasd el a Fennel könyvet. Ha ezután se skerül semmit elérned ajándékozd el a kutyát,mert kutyatartásra alkalmatlan vagy.

2010. máj. 16. 18:16
 23/31 A kérdező kommentje:
oké köszönöm
2010. máj. 16. 18:20
 24/31 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék az alattvalód lenni, kedves 60-70 kilós kutyatulajdonos-asszony.
2010. máj. 16. 18:25
 25/31 Winner of Royal Hill ***** válasza:
Kisasszony,ha kérhetném.
2010. máj. 16. 18:27
 26/31 anonim ***** válasza:

Mennyi elmebeteg ember van itt :S

Jan Fennel: Kutyapszihológia ! Én is ezt ajánlom 4 kutya gazdája vagyok !

Nem azt írta hogy letépi a kezét, hanem azt hogy harapdálja, biztosan azért mert kiskorában ráhagytad !

Anyukának üzenem, hogy ÉN a saját gyerekemtől sem tűrném el , mert van esze és használja, ellenben egy kutyával aki , ahogy nézem /olvasom nem volt tanítva !

Gyökerek !!!

2010. máj. 16. 18:56
 27/31 A kérdező kommentje:
Végre egy ember, aki nem értelmi fogyatékos!:) Köszönöm!:)
2010. máj. 16. 19:14
 28/31 anonim ***** válasza:
Uszkáros vagyok ismét..nem értem miért kell egyeseket lehülyézni azért, mert nem tudja egyből, hogy mit kell csinálni..nem születik mindenki egyből zseninek..
2010. máj. 16. 19:25
 29/31 A kérdező kommentje:
Így van. Még ha legalább a kérdésre válaszoltak volna, akkor oké. Nem baj, nem az én értelmi színvonalam lett felvázolva. :)
2010. máj. 16. 19:28
 30/31 anonim válasza:

Ment a Spektrumon egy sorozat, A póráz két végén a címe. Biztosan le lehet tölteni netről is, és szerintem érdemes megnézni, mert nagyon sokat lehet belőle tanulni!

Hidd el, mindenre van megoldás, hülyeség, h menhelyre kellene adnod, vagy egyéb baromságok, amik itt már elhangzottak...

2010. máj. 16. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!