Mit tegyek a mopsz kutyámmal?
Figyelt kérdés
Ha meg szeretnénk simogatni, egyből az az első hogy bekapja a kezünket. Néha már kisé fájdalmasan.. Soha nem bántottuk. Hogy szokathatnám le? 9 hós2010. máj. 16. 15:55
1/31 anonim 

válasza:

Add be egy állatmenhelyre. Gondolj bele, ha a párod csinálná veled ugyanezt, vajon meddig tűrnéd meg magad mellett...
2/31 Winner of Royal Hill 

válasza:

Első te tök hülye vagy.
Szerintem olvasd el Jan Fennel: Kutyapszichológiáját!
3/31 A kérdező kommentje:
Első: menj legózni:)
Köszönöm, ha nincs jobb emgoldás akkor ez lesz!:D:D
2010. máj. 16. 16:04
5/31 A kérdező kommentje:
Jézusom, miért gyűltek ide a szellemi fogyatékosok?
2010. máj. 16. 16:08
6/31 anonim 

válasza:

Egyvalakinek tűrném el, hogy a kezemet megharapja(nem egyszer, mindig), az pedig a tulajdon gyerekem lenne. Kutyapszichológia... az eszem megáll. Leharapja a kezed, te meg gyógyítgatod a kis lelkét. Ti vagytok a hülyék...lol
7/31 anonim 

válasza:

te jó ég...milyen emberek vannak..borzalom..egyébként a kutyusra visszatérve ha megsimogatjatok és ujra ugymond megharapdál akkor üss egy kicsit a fejére és mond neki hogy nem szabad ha megsimogatod és nem harap meg akkor őedig adj neki jutalom falatot. Nekem egy uszkárom van az meg állandóan nyal..nem lehet simogatni mert mindenhol nyal ahol csak ér..de nem csak ah megakarom simogatni bármikor..:) de Szerintem minden kutyának van valaikis ugymond hóbortja..lehet ő ilyen vagy letudod róla szoktatni vagy szeressétek igy de semmiféleképpen se dobd ki ahogy az előző irta..
8/31 A kérdező kommentje:
A gyerekemnek főleg nem engedném, annak ott a kicsi esze, hogy megértse. De itt egy kutyáról van szó, ÉS KIVÁNCSI LENNÉK A FELTETT KÉRDÉS ÉRTELMES,HASZNÁLHATÓ VÁLASZÁRA, seg,gfejek.
2010. máj. 16. 16:13
9/31 A kérdező kommentje:
16:12 Tehát akkor volt sikerélményed? Egyébként ezzel meg az a baj, hogy ha megütöm egy picit, egyből azt hiszi hogy játszani akarok vele, és mégjobban "támad". Remélem majd kinövi..:D
2010. máj. 16. 16:15
10/31 anonim 

válasza:

Akkor az az uszkár olyan, mint én. Legalábbis a barátnőm szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!